Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Traeger - Pro D2 575 - Black

Fri frakt
9999 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Traeger - Pro D2 575 - Black
Digital temperaturstyrning Ger dig möjlighet att ställa temperaturen med hög säkerhet
Ställbar temperatur Mellan 75 till 230 grader
Grilla på två olika nivåer
Stor pelletsbehållere som rymmer 8.2 kg
Elförbrukning 300 watt de första 4 minuterna därefter 50 wattMed Traeger 575 pelletsgrill får du den bästa smaken och kan njuta av hur enkelt det är att grilla med Traeger Den nyutvecklade D2-Kontrollpanelen låter dig styra temperaturen i 5 graders intervaller och grillen kan ställas mellan 75-230 grader. Grillen har två olika nivåer som du kan laga mat på.Exakt temperaturstyrning Tack vare en borstlös elektrisk motor i kombination med matningsskruven och fläkten i grillen kan den nå vald temperatur mycket snabbare och mera exakt än tidigare.Stora hjul och brett underrede. Traeger Pro 575 har stora hjul och brett underrede som ger gör den till en stadig pjäs.Traeger WiFire Pro 575 är utrustad med Wifi-anslutning, så du alltid har full kontroll över din grillning via Traegers egna app som finns för Android och IOS, i appen hittar du dessutom massor av fantastiska recept som passar.Perfekt temperatur Oavsett om du röker vid låga temperaturer eller lagar mat på högsta temperatur, så håller Traeger Pro 575 alltid en rätt temperatur även på riktigt kalla dagar. Temperatursensorns som sitter inuti grillkammaren tar 60 mätningar per munut och reglerar temperaturen med +- 7 grader exakt och ständigt. Den medföljande stektermometern är det enkelt att styra kärntemperaturen på maten. Citat från leverantör:CO2 Neutralt - Bra för miljön En pelletsgrill hämtar sin energi från förbränning av träpellets som tillverkas av 100% ren träråvara. De koldioxidutsläpp som sker vid förbränningen matchas fullt ut av den koldioxid som trädet har bundit genom fotosyntes. Därför är användandet av en pelletsgrill CO2 neutralt, med reservation för de utsläpp som sker vid båttransporten av peletsen från USA till Sverige. Detta är en väldig skillnad jämfört med alternativen. Tillverkningen av grillkol och grillbriketter från träråvara är en smutsig process som skapar betydande utsläpp av kolmonoxid, metan och cancerogena substanser. Naturgas är ett fossilt bränsle som påskyndar växthuseffekten. Båda dessa behöver dessutom transporteras från tillverkningsorten till dig. Tragers träpellets består av trä. Punkt slut. Träråvaran hämtas från spillvirke från träd som avverkats för att producera sågade träråvaror. Inga träd avverkas således enbart för att tillverka pellets. Inga utslepp sker vid tillverkningsprocessen. De träslag som används är al, körsbär, ek, hickory, lönn, äpple, mesquite och pekan.SIX WAYS TO MASTER YOUR GRILLING GAME - Grillning, rökning, bakning, rostning, brässering Low Slow - Du bemästrar dem alla på din Traeger. Från baby back ribs till pizza, rökt laxfilé, pulled pork och till och med äppelpaj.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.