Tillbaka till toppen
Uppblåsbart Lock till Spabad 3nds
Uppblåsbart Lock till Spabad 3nds
Uppblåsbart Lock till Spabad 3nds

1 / 3

Uppblåsbart Lock till Spabad 3nds

695 kr
Skydd/lock som isolerar och är energibesparande. Passar till Spabad Diamond Classic Rund, från SwedisHome - men även till spabad Gemspa, Mspa och Zenkuru. Passar spabad för 6 personer (1200 liter) Krävs för att använda ditt spabad under vintern o
Läs mer


Skydd/lock som isolerar och är energibesparande. Passar till Spabad Diamond Classic Rund, från SwedisHome - men även till spabad Gemspa, Mspa och Zenkuru.

Passar spabad för 6 personer (1200 liter)

Krävs för att använda ditt spabad under vintern och kallare temperaturer! 
Observera att detta lock kan levereras i både svart eller vitt då dem skickas slumpmässigt färg. 

 

Observera Viktigt information om hur du blåser upp ditt lock!

Det är vanligt att det ser ut som att isolerlocket läckt luft när man tagit bort det från poolen när man ska bada. Anledningen till detta är att varm luft tar större plats än kall luft och när locket inte ligger på poolen längre, ser det därför ut som att locket tappat luft. När du lägger tillbaka locket på det varma spabadet kommer det gå tillbaka till sin vanliga form.

Observera att du inte ska fylla på luft om locket sjunker ihop när du tagit av det från spabadet. Fyller du i detta läge på med luft kan det leda till att locket spricker och därmed läcker luft. Om locket behöver fyllas med luft syns det när locket legat på det uppvärmda spabadet i ungefär en timme. Luftpåfyllning kan behövas ca. en gång i månaden. Fyll då på luft när isolerlocket ligger på spabadet och är uppvärmt.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner