Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Vertikalskärare MTD Optima 38 VO
Vertikalskärare MTD Optima 38 VO
Vertikalskärare MTD Optima 38 VO
Vertikalskärare MTD Optima 38 VO

1 / 4

Vertikalskärare MTD Optima 38 VO

6 280 kr
Bensindriven vertikalskärare med ThorX-motor och 3-in-1 funktion - uppsamlare, mossrivare och vertikalskärare. Arbetsbredden är 38 cm. För stora gräsytor, för snabb och smidig vertikalskärning är MTD Optima 38 VO är en kraftig vertikalskärare där en
Läs mer
Bensindriven vertikalskärare med ThorX-motor och 3-in-1 funktion - uppsamlare, mossrivare och vertikalskärare. Arbetsbredden är 38 cm.

För stora gräsytor, för snabb och smidig vertikalskärning är MTD Optima 38 VO är en kraftig vertikalskärare där en mossrivarbalk och uppsamlare dessutom medföljer. Denna vertikalskärare är verkligen gjord för att klara större uppgifter än bara en lite radhustomt. Handtaget som är hopfällbart för enkla transporter är även mjukt inlagt för en bekväm körning.

Kullagrade hjul är exempel på MTD's påkostade detaljer. Uppsamlare på 50 liter förenklar samlande av det oftast stora mängder gräsfilt och mossa som uppkommer ur gräsmattan efter en vertikalskärning. Den kanske största fördelen är att mossrivarvalsen medföljer förutom knivvalsen med 16 singelknivar som är standard på en MTD vertikalskärare. Skärdjupet är maximalt 15 mm och kan enkelt justeras med central höjdinställning.

Klipphöjd-1,5 cm
ElstartNej
DriftkällaBensin
TypVertikalskärare
UppsamlareJA
Uppsamlare50 l
Klippbredd38 cm
Cylindervolym208 cc
Motoreffekt4000 W
MotortillverkareMTD
MotornamnThorX 55 H
MulticlipNEJ
SjälvgåendeNEJ
Vikt39 kg
0
Bli den första att skriva en recension