Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Vileda Robotdammsugare VR201 Pet Pro

(0)
Skriv en recension
-8%
Vileda Robotdammsugare VR201 Pet Pro
Vileda Robotdammsugare VR201 Pet Pro
Vileda Robotdammsugare VR201 Pet Pro
Vileda Robotdammsugare VR201 Pet Pro
Vileda Robotdammsugare VR201 Pet Pro
Vileda Robotdammsugare VR201 Pet Pro
3829,50 kr
Rekommenderat pris: 4174,50 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-2 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av DealOnNet

Bevaka produktens pris


En daglig hjälp i vardagen för djurägaren – med endast ett knapptryck VR201 PET robotdammsugare med extra lång körtid på 1,5 timmar förenklar din dagliga rengöringsrutin där hemma.
Denna nykomling för ditt hushåll kommer att göra ditt liv enklare på ett ögonblick. Den rengör dina golv automatiskt och effektivt, så att du får mer tid till det som är viktigt.
- Extra lång körtid på 90 minuter - Super låg höjd, 8 cm - Enkelt underhåll, extra stor dammbehållare på 500 ml. - Tyst läge - Programmerbar med städschema - Dockningsstation - Lithium batteri - Dubbelt filtersystem - Duo Pet borste för uppsamling av hårLång körtid på 90 minuter Tack vare ett kraftfullt Li-Ion-batteri har denna robotdammsugare extra lång körtid på 1,5 timmar.
Effektiv mot djurhår Borstarna på den här robotdammsugaren stöds av silikonlameller. De säkerställer djuprengöring av mattor samtidigt som borsten är enklare att rengöra genom att de täcker borstens mittparti och släpper ifrån sig smutsen i dammbehållaren.
Prova automatisk städhjälp och koppla av medans vår robotdammsugare gör jobbet!
Låg höjd Bara 8 cm höjd kombinerad med en stark rengöringsprestanda, ser till att den även rengör på svåråtkomliga ytor så som under möbler, soffor, sängar etc.
Lätt underhåll: Ingen tömning mellan rengöring på grund av extra stor dammbehållare, 500 ml och ett XL insug som tar med sig all smuts- Detta förenklar rengöring och underhåll av roboten.
Genom att använda den aktiva ljudkontrollen kan du slå på tyst läge med en knapptryckning för att sänka ljudnivån.
Tyst läge För att täcka rengöringen av alla golv har VR201 ett, XL sugintag med en aktiv ljudkontroll för tyst rengöring.
VR201 PET robotdammsugare Enkel och effektiv rengöring med flexibla hjul övervinner VR201PET robotdammsugare hinder som dörrkarmar och mattkanter på upp till 1,5 cm. För att täcka större yta har den ett XL sugintag, 2 sidoborstar och en extra stor dammbehållare.
Bekväm hjälpreda Sänk ljudnivån genom att aktivera bruskontrollen och ställ in tyst läge.
Andra funktioner: - Intelligent täckning: 3 olika navigationsmönster: zigzag, spiral och automatisk läge täcker VR201 PET varje yta flera gånger och eliminerar noggrant smutsen. - Idealisk för hårda golv som kakel, laminat eller parkett - Inbyggda stegsensorer för att känna igen och undvika trappor

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.