Tillbaka till toppen
WATERGUARD Trädgårdsvakt Solcell
WATERGUARD Trädgårdsvakt Solcell

1 / 2

WATERGUARD Trädgårdsvakt Solcell

699 kr
WATERGUARD Trädgårdsvakt Solcell Denna trädgårdsvakt skrämmer bort objudna fyrbenta besökare. En miljövänlig skrämma för att hålla hundar, katter, mård, tvättbjörnar, vilda djur och till och med objudna mänskliga inkräktare borta från din egendom.
Läs mer

WATERGUARD Trädgårdsvakt Solcell

Denna trädgårdsvakt skrämmer bort objudna fyrbenta besökare.

En miljövänlig skrämma för att hålla hundar, katter, mård, tvättbjörnar, vilda djur och till och med objudna mänskliga inkräktare borta från din egendom. Slipp trafik från rådjur och fåglar som förstör din din välskötta trädgård och katter som markerar sitt revir – allt detta är nu ett minne blott. Den soldrivna trädgårdsvakten har en räckvidd på upp till 10 m och en vinkel på mer än 110° för att övervaka en yta på upp till 120 m². I princip fungerar skyddet som ett grässprinklersystem men tjänar till att hålla fyr- och tvåbenta inkräktare borta från din trädgård och skrämmer dem från att komma tillbaka. Skadedjur hatar vatten och flyr snabbt.

Minskar skador, buller och lukter orsakade av djur som markerar sitt revir och vilda djur till ett minimum.  Denna repeller är gjord av ett väderbeständigt hölje. Enheten fixeras i marken med hjälp av den medföljande jordspetsen och ansluts till en vattenkälla. Den integrerade infraröda rörelsesensorn aktiverar en stark vattenstråle vars räckvidd och intensitet kan justeras manuellt.

Notera:

Solcellsdriven. Solpanelen laddar det medföljande batteriet under drift. När du placerar enheten, tänk på den potentiella intrångsvinkeln (hur en inkräktare skulle ta sig in i det övervakade området). Strålen ska träffa inkräktaren i sidan för att garantera maximal effekt mot  hundar, katter, mård, tvättbjörnar, fåglar och vilda djur.

Rörelsesensor aktiverar stark vattenstråle

Inkluderar jordspets och vattenanslutning

Effektiv räckvidd upp till 10 m och radie på 90 m²

Vattentryck och intervall justerbart (2 – 6 bar)

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner