Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Winix Zero Compact luftrenare
Winix Zero Compact luftrenare
Winix Zero Compact luftrenare
Winix Zero Compact luftrenare
Winix Zero Compact luftrenare

1 / 5

Winix Zero Compact luftrenare

2999 kr
Winix Zero Compact - håller luften i ditt hem ren för dig och din familj! Luftrenaren Winix Zero Compact är en liten och kraftfull luftrenare designad för alla rum upp till 50 m². Fläktkapaciteten (CADR) är 250m³ / timme. Den passar perfekt i sovrum,
  • Skyddar mot virus och bakterier
  • PlasmaWave®-teknik
  • Auto- och nattläge
  • ECARF og Allergy UK certificeret
Läs mer

Winix Zero Compact - håller luften i ditt hem ren för dig och din familj!

Luftrenaren Winix Zero Compact är en liten och kraftfull luftrenare designad för alla rum upp till 50 m². Fläktkapaciteten (CADR) är 250m³ / timme. Den passar perfekt i sovrum, barnrum och hemmakontor.

- Luftflöde 250 m³/timme
- PlasmaWave®-teknik
- HEPA-filter fångar 99,97% av luftburna allergener, partiklar och damm
- Kolfiltret skyddar mot dålig lukt
- Partikelsensor (PM2.5)
- Visuell indikator för luftkvalitet
- 4-stegs luftfiltrering
- ECARF och Allergy UK-certifierade

Perfekt för sovrummet
Denna kompakta luftrenare fångar effektivt in virus, bakterier, fint damm (PM2.5), pollen, husdjursallergener, rök, mögelsporer, VOC och dålig lukt. Det har ett 4-stegs filtreringssystem (Fine Mesh förfilter, kolfilter, äkta HEPA-filter (99,97%) och Winix PlasmaWave®-teknik).

Viloläget dämpar ljuset och kör luftrenaren tyst så att du får en god natts sömn. Auto-läge med smart partikelsensorteknologi justerar automatiskt fläkthastigheten för att hålla luften ren och renad.

Godkännanden och rekommendationer
Luftrenaren Winix Zero Compact har testats, godkänts och certifierats av flera internationella allergiföreningar. Testerna utförs för att säkerställa att du använder en luftrenare som verkligen förbättrar luftkvaliteten inomhus. Några av godkännandena är som följer:

- ECARF = European Center for Allergy Research Research Foundation. Alla luftrenare från Winix är godkända och rekommenderade av allergiföreningen ECARF.
- Allergy UK är British Asthma and Allergy Association. Alla luftrenare från Winix är godkända och rekommenderade av Allergy UK.

4-stegs luftfiltrering
1. Tvättbart förfilter som samlar stora dammpartiklar, ludd och djurhår så att de andra filtren håller längre.
2. Kolfilter som filtrerar organiska partiklar från luften som kan uppstå under matlagning, husdjur och cigarettrök. Detta minskar också lukt.
3. HEPA-filter som tar bort 99,97% av alla dammpartiklar i luften såsom fint damm, allergener, svampar och pollen.
4. PlasmaWave®-teknik som skapar hydroxylmolekyler som naturligt neutraliserar virus, bakterier och gaser utan att producera skadlig ozon.

VOC - Flyktiga organiska föreningar
Denna luftrenare har ett kolfilter kombinerat med PlasmaWave®. Denna kombination är mycket effektiv för att reducera och neutralisera flyktiga organiska föreningar (VOC).

Snabbfakta

  • Skyddar mot virus och bakterier
  • PlasmaWave®-teknik
  • Auto- och nattläge
  • ECARF og Allergy UK certificeret
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .