Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

WOLF-Garten - Spridare WE-B

1 / 1

WOLF-Garten - Spridare WE-B

(1 recension)
349 kr
WOLF-Garten - Spridare WE-BHandspridare för gödselLåg vikt på 1.1 kgDrivs via batteriGarten handhållen och batteridriven centrifugalspridare WE-B Centrifugalspridare fungerar med en tallrik som kastar materialet i alla riktningar. Den roterande fläkt
Läs mer
WOLF-Garten - Spridare WE-B
Handspridare för gödsel
Låg vikt på 1.1 kg
Drivs via batteriGarten handhållen och batteridriven centrifugalspridare WE-B Centrifugalspridare fungerar med en tallrik som kastar materialet i alla riktningar. Den roterande fläkt-tekniken täcker spridningsområdet genom att varje varv övertäcker materialet från föregående tallriksvarv. Spridningsbredd 0,5 - 2 5 mm.Även viktigt att tänka på är att gå i jämn fart för att spridningen ska blir så jämn som möjligt. Om du har en stor trädgård eller område är en centrifugalspridare ypperlig. Om du vill få jobbet klart så snabbt som möjligt är också definitivt centrifugalspridaren att föredra framför droppspridaren. Använd helst inte centrifugalspridaren ifall du har många blombänkar i trädgården.Spridaren börja sprida genom knapptryckning. Mycket enkel och behändig som trots sin storlek är väldigt optimal också för lite större trädgårdar.
ProduktgruppHandspridare

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .