Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Woods - AC Cortina Silent 12k Wifi - Bäst i test

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
6489 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Woods Luftkonditionering Cortina Silent 12k - Testvinnare Aftonbladet 2019 2020
Passar rum upp till 35m2
Använder gas R290 - Med ny teknik och HFC-fritt kylmedium möter Woods EU:s kommande miljödirektiv redan idag.
Hög kapacitet
TystgåendeAC Cortina Silent är en kompakt och smidig luftkonditionering som snabbt och effektivt sänker temperaturen i hemmet eller på arbetsplatsen och ger dig ett behagligt inomhusklimat året runt.AC Cortina har en digital touch-panel som gör den mycket enkel att använda. Den är lätt att flytta dit den behövs för tillfället och med det inkluderade fönsterkitet av plast slipper du göra fula hål i väggen, den varma luften leds enkelt ut genom ett fönster.Från testet på aftonbladet: Woods AC Cortina Silent BÄST I TESTWoods nya luftkonditionering har alla fått det miljövänligare R290 som köldmedium i årets modeller och har noll i GWP. Det gör att Cortina Silent klarar lagstiftningen som träder i kraft nästa år. Det gör den mera framtidssäker eftersom påfyllning av köldmedia annars kan bli både besvärlig och dyr. Cortinan har bra kylkapacitet och luftgenomströmning och är dessutom tystast av de luftkonditioneringar vi testat. Bäst i test.Utmärkande specifikationer
Max rumsstorlek: 35 m2.
Kylkapacitet: 12000 BTU.
Luftflöde: 430 m3/tim
Kyleffekt: 3,5 kW.
Gastyp: R290.
Fjärrkontroll: Ja.
Ljudnivå: 53 dBa
FärgVit
ProduktgruppLuftkonditionering
DisplayJa
FjärrkontrollJa
TimerJa
VärmefunktionNej
Wi-Fi anslutningJa
Energimärkning kylaA
Max. kapacitet kyla3.5
Max. ljudnivå55
Avfuktningskapacitet33.6
KylmediaR290
EnergiklassA

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga vilkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.