Tillbaka till toppen
Begagnad iPad Mini 2 Retina 16GB space grey
Begagnad iPad Mini 2 Retina 16GB space grey

1 / 2

Begagnad iPad Mini 2 Retina 16GB space grey

1 199 kr
Begagnad med 1års garanti! Andra generationens iPad Mini med superb, högupplöst skärm och 16 GB lagring. * Stödjer maximalt iOS 12 vilket inte supportas av bankappar och BankID längre.  Fynda en begagnad iPad Mini 2 med wifi och 16GB lagring!
Läs mer

Begagnad med 1års garanti! Andra generationens iPad Mini med superb, högupplöst skärm och 16 GB lagring. * Stödjer maximalt iOS 12 vilket inte supportas av bankappar och BankID längre. 

Fynda en begagnad iPad Mini 2 med wifi och 16GB lagring!

Denna iPad Mini 2 kommer med 12 månaders garanti från BilligTeknik.se!

Genom att köpa en begagnad surfplatta eller mobil bidrar du till att minska förbrukningen av jordens resurser och utsläppen av koldioxid. Genom detta köp minskar du förbrukning av råvaror, energi och kemikalier jämfört med att köpa nytt. Förhoppningsvis har du snart sparat världen på ca 12 kg CO2 vilket motsvarar en bilresa runt ca 75 kilometer.

Surfplattan finns i olika prisklasser beroende på skick:

Klass A: Mycket bra skick! Det kan finnas obetydliga tecken på användning.

Klass B: Bra skick! Det kan förekomma några mindre repor eller små märken. En klass de flesta brukar vara nöjda med!

Klass C: Mer använt skick! Flera repor på glas och ram samt att det kan förekomma mindre märken på kanterna. Reporna är normalt inte grova men de förekommer flertalet repor.

 

Då surfplattan är begagnad kan ipadOS ha uppdaterats till senare version

Surfplattan fungerar felfritt och är återställd till fabriksinställningar. AC-adapter och laddkabel medföljer men inga andra tillbehör. SB - Special build!

### iPad Mini 2 Stödjer maximalt iOS 12 vilket inte supportas av bankappar och BankID längre. 

7,9 tums Retinaskärm
Nu ser iPad mini ännu mer briljant ut i din hand. Retina-skärmen har över 3,1 miljoner pixlar – en miljon fler än en HDTV. Den har en upplösning på 2048 x 1536 pixlar, fyra gånger så hög som på förra generationens iPad mini. Pixlarna är faktiskt så tätt packade att du inte kan urskilja dem. Så bilder och videor är otroligt detaljrika och texten knivskarp. För de bästa pixlarna är de du aldrig ser. 

Tunn och lätt design
iPad mini är fullmatad med nya suveräna funktioner. Den har en imponerande Retina-skärm, ett enormt kraftfullt A7-chip, avancerad trådlös teknik och mycket mer. Trots det är den fortfarande tunn och lätt (och mini). Den är bara 7,5 mm tjock och väger cirka 330 gram. Så även om du kan göra mer med den, känns det inte som att du håller i mer. 

Otrolig prestanda
Det tillverkar-designade A7-chippet ger iPad 64-bitars arkitektur i klass med en stationär dator. Det innebär att processorn är upp till fyra gånger snabbare och att du får upp till åtta gånger högre grafikprestanda i allt du gör. Dessutom har du fortfarande 10 timmars batteritid till att läsa, spela eller skapa precis vad du vill. 

A7-chip
A7-chippet tar iPad till oanade höjder, både när det gäller kraft och hastighet. Tack vare A7-chippet kan appar köras kvickt och du får bättre svarstider i spel. Allt på iPad mini känns som att det går snabbare, eftersom det verkligen gör det. Upp till fyra gånger så snabbt, faktiskt. Men det är bara början. A7-chippet stöder dessutom OpenGL ES version 3.0 som ger samma detaljerade grafik och visuella effekter som tidigare bara fanns på stationära datorer och spelkonsoler. 64-bitarsarkitekturen i A7-chippet öppnar dessutom dörren för ännu kraftfullare och robusta appar. Det ger dig ännu större möjligheter med iPad mini. 

M7-coprocessor
iPad mini är gjord för att vara ute och röra på sig. Det är därför som M7-coprocessorn är en bra idé. Den mäter rörelsedata från accelerometern, gyroskopet och kompassen på iPad mini. Så dina appar kan ge dig en ännu bättre upplevelse baserat på hur du rör dig med iPad mini. Det är en uppgift som i normala fall hade skötts av A7-chippet, men M7 gör det effektivare, vilket sparar ström. 

Samma fina batteritid
iPad mini gör massor utan att kräva så mycket. Trots att den är upp till fyra gånger snabbare än förra generationens iPad mini, får du fortfarande samma otroliga batteritid på 10 timmar.1 Det beror på att A7-chippet inte bara är kraftfullare, utan också strömsnålare. Så oavsett var du tar med dig iPad mini, har du gott om batteri till att ta den ännu längre. 

Ultrasnabbt Wifi
Med iPad mini får du upp till dubbelt så snabbt Wi‑Fi, tack vare två antenner och MIMO-teknik (multiple-input multiple-output). Wi‑Fi med 802.11n, dubbla band (2,4 GHz och 5 GHz) och MIMO gör det möjligt att surfa i hastigheter på upp till 300 Mbit/s – dubbelt så snabbt som med förra generationens iPad mini. Så nu kan du ladda ner filmer, dela bilder och dokument via AirDrop eller bara surfa runt på webben snabbare än förut.

Skärmstorlek7.9 \"IPS touchscreen med multitouch
ProcessorA7
Processorkärnor2 kärnor
Lagringsutrymme16 GB
Trådlöst nätverkUpp till 300 Mbit/s (802.11n)
WebbkameraInbyggd HD-kamera 1080p
BluetoothBluetooth integrerat
OperativsystemUpp till iOS 12
Vikt331 gram
ProduktfamiljSurfplattor
ProdukttypSurfplatta
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner