Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
JAYS Speaker s-Go Mini Trådlös Vit
JAYS Speaker s-Go Mini Trådlös Vit
JAYS Speaker s-Go Mini Trådlös Vit
JAYS Speaker s-Go Mini Trådlös Vit
JAYS Speaker s-Go Mini Trådlös Vit

1 / 5

JAYS Speaker s-Go Mini Trådlös Vit

615 kr
Bärbar vattentät utomhushögtalare - Jays s -Go Mini True Wireless för resor, strand och trädgård - bärbar musik i skandinavisk design IPX7-klassad, vilket innebär att den är vattentät och dammt&au
Läs mer
Bärbar vattentät utomhushögtalare - Jays s -Go Mini True Wireless för resor, strand och trädgård - bärbar musik i skandinavisk design
  • IPX7-klassad, vilket innebär att den är vattentät och dammtät
  • Bluetooth 5.0 - räckvidd upp till 20 m
  • Länk två aktiverade högtalare för en trådlös stereoupplevelse
  • 12 timmars speltid
  • 3 timmar för laddning

Oavsett om du är hemma eller på stranden, är s-Go Mini konstruerad för att klara tuffa element som en vanlig högtalare inte skulle klara. S-Go Mini är IPX7-klassad vilket betyder att den är vattentät och dammsäker. Om du är ute efter en pålitlig mini trådlös högtalare utan att bryta banken, är s-Go Mini den rätta för dig.

s-Go Mini är den perfekta utomhuskamraten för att ha med dig när du är på språng och tillräckligt liten för att glida in i en väska eller en redan fylld resväska. Ta med festen när du vill. S-Go Mini är också riktigt trådlös och har möjlighet att koppla ihop två högtalare med varandra för att skapa en stereoupplevelse.

Ren, enkel och funktionell - s -Go -seriens diskreta estetik är en hyllning till skandinavisk designfilosofi och vårt svenska arv. Dess strömlinjeformade former inspirerades av samtida trender medan dess färgpalett påverkades av arkitekturen och gatustilarna i Köpenhamn och Göteborg - utan tvekan de två mest kända nordiska kuststäderna. Högtalarna är utformade med både funktion och form i åtanke och är utformade för enkelhet och njutning medan de förblir exceptionellt glädjande för ögonen. Utan tvekan är s-Go-serien högtalare som kommer att liva upp alla tillfällen och fylla alla rum.

S-Go Mini levereras med ett resväska, laddningskabel och bruksanvisning.

]]>
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter