Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
NERO-TX PRO Black
NERO-TX PRO Black
NERO-TX PRO Black
NERO-TX PRO Black
NERO-TX PRO Black
NERO-TX PRO Black
NERO-TX PRO Black
NERO-TX PRO Black

1 / 8

NERO-TX PRO Black

(3 recensioner)
1 299 kr
NERO-TX PRO är marknadens minsta, helt trådlösa hörlurar med brusreducering. Trots sitt extremt kompakta format så levererar hörlurarna ett kraftfullt och dynamiskt ljud och tack vare avancerad digital teknik och högeffektiva batterier får du ut 100
 • Tvåvägs brusreducering (peak -35dB)
 • Marknadens minsta True Wireless hörlurar
 • 100 timmar total batteritid
 • IPX6 certifierad
 • Högupplösta samtal
Läs mer

NERO-TX PRO är marknadens minsta, helt trådlösa hörlurar med brusreducering. Trots sitt extremt kompakta format så levererar hörlurarna ett kraftfullt och dynamiskt ljud och tack vare avancerad digital teknik och högeffektiva batterier får du ut 100h total speltid.


Det kompakta nanoformatet får dig nästa att glömma att du använder ett par hörlurar och tack vare att de är så små så passar de i de flestas öron oavsett storlek.


Tvåvägs brusreducering

För att få den bästa upplevelsen av brusreducering har vi kombinerat både aktiv och passiv brusreducering i NERO-TX PRO.

Den aktiva brusreduceringen hanteras av processorn som kommunicerar med hörlurens mikrofoner via vår egenutvecklade algoritm. Komponenternas kvalitet i kombination med processorns hastighet och algoritmens precision är avgörande för hur effektivt man lyckas filtrera bort de störande frekvenserna från omgivningen.


Den passiva brusreduceringen hanteras av våra Comfort Foam Tips©. Det är egenutvecklade hörlurskuddar i högadaptivt skummaterial, viskoelastiskt polymer, som anpassar sig efter hörselgångens form och som ger en tät och bekväm passform. Detta ger dig lyssnare en väsentligt förbättrad ljudupplevelse och komfort.


NERO-TX PRO har också en medhörningsfunktion, Transparency Mode. I detta läge filtreras störningsljud bort samtidigt som man släpper igenom och förstärker samtalsljud så att du enkelt kan kommunicera med människor i din omgivning.


Notera! Var alltid uppmärksam om du använder den aktiva brusreduceringen när du befinner dig i miljöer som kräver uppmärksamhet, exempelvis trafikmiljö.


100 timmar batteritid

Laddningsboxen till NERO-TX PRO är extremt kraftfull trots sitt mycket kompakta format. Tack vare det integrerade högprestandabatteriet kan man ladda hörlurarna upp till 16 gånger vilket ger en total speltid på över 100 timmar. Speltiden på en laddning är +7 timmar.


Powermag© kan också användas som en powerbank via sin USB-A utgång (output 1A). Något som kan vara mycket praktiskt om du behöver ladda din telefon när du är på språng.


Flygplanskomposit

NERO-TX PRO är en allround hörlur som är designad och konstruerad för att stå emot de hårda påfrestningarna som hörlurar utsätts för vid daglig användning. Hörlurskåpan är tillverkad av ett kompositmaterial som ofta används inom den militära flygvapenindustrin på grund av sin överlägsna slitstyrka och stryktålighet i förhållande till vikt.


IPX6 Certifierade

NERO-TX PRO har genomgått en rad förändringar mot sin föregångare vilket leder till att de klarar av de allra hårdaste påfrestningarna. Hörlurarna är certifierade enligt kapslingsklass IPX6, vilket innebär att de är spoltäta, svett- och dammtåliga. Tack vare detta kan du njuta av din favoritmusik oavsett väder eller träningsform.


Högupplösta samtal

Vår egenutvecklade 4-vägs mikrofonteknik filtrerar bort alla oönskade frekvenser från din omgivning vilket resulterar i att du kan ha ett tydligt samtal, även om du skulle befinna dig mitt i en bullrig miljö.


One piece function

NERO-TX PRO har också så kallad “one piece function” (TWS+) som tillåter dig att använda endast en hörlur i taget vid röstsamtal om man föredrar detta.


Multifunktionella knappar

NERO-TX PRO ger dig full kontroll över telefonens funktioner. Genom att klicka en, två eller tre gånger, kan du enkelt justera volym, byta låt, svara/avsluta samtal, starta/pausa musiken. Du kan enkelt svara eller avsluta ett samtal genom ett simpelt knapptryck. Med NERO-TX PRO kan du också aktivera och kommunicera med telefonens röstassistent, ex. Google Assistant™, Siri™.


Förpackningen innehåller:


 • 3 par Comfort Foam Tips© i olika storlekar (S/M/L)
 • 3 par hörlurskuddar i olika storlekar för individuell passform
 • Powermag© laddningsetui
 • Laddkabel USB-C
 • Manual


Tekniska specifikationer:

Vikt hörlurar: 3.5g styck

Vikt Powermag: 68g

IP klassning: IPX6

Mikrofon: SUPRA QUAD-Response© ENC

Drivenhet: Egenutvecklat 8mm dynamiskt. SBS8Dv2

ANC nivå: 35db (peak)

Frekvensrespons: 16Hz – 22KHz

Impedans: 24 Ohm

Känslighet: 97dB @ 1Khz

Distorsion: <2%

Laddport ingång: USB-C

Laddport utgång: USB-A

Räckvidd: > 10m

Snabbfakta

 • Tvåvägs brusreducering (peak -35dB)
 • Marknadens minsta True Wireless hörlurar
 • 100 timmar total batteritid
 • IPX6 certifierad
 • Högupplösta samtal
B

BoAn

För 6 månader sedan

Suveräna trådlösa hörlurar

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

P

Perra

För 6 månader sedan

Hittar inget att klaga på. Grymt ljud och bra batteritid.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anna

För 6 månader sedan

Tyvärr en besvikelse. Fick tips om dessa för att de skulle passa små öron, men hur jag än försöker ramlar de ut, även efter direkt kontakt med Neros kundtjänst för att få tips. Dålig återgivnas basen också, så inte mycket att ha för att spela musik. Har försökt ge bort dem till någon familjemedlem men ingen vill ha dem.