Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle

1 / 10

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle

(2 recensioner)
7 799 kr
7 890 kr
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle Bestig skyhöga bergstoppar, besegra skräckinjagande maskiner och upptäck en dold fara för Horizon-världen i PlayStation®VR2 Horizon Call of the Mountain™-paketet. • Spela ur ett nytt perspektiv –
 • Hårdvara, Playstation VR, Hardware PS5
 • Hårdvara
Läs mer

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle

Bestig skyhöga bergstoppar, besegra skräckinjagande maskiner och upptäck en dold fara för Horizon-världen i PlayStation®VR2 Horizon Call of the Mountain™-paketet.
• Spela ur ett nytt perspektiv – upplev hisnande höjder när du blickar ut över de fantastiska vyerna över Carjas och Noras territorium genom ögonen på den nya spelkaraktären Ryas.
• Upplev den storslagna och naturtrogna världen Horizon i 360 grader och interagera med omgivningen med två PlayStation®VR2 Sense™-handkontroller.
• Njut av uppslukande action – använd intuitiva rörelser för att klättra i berg, jaga maskiner, skjuta med pilbågen och tillverka föremål från råmaterial.
• Ge dig ut på ett nytt äventyr – kliv in i en levande värld full av farliga maskiner, legender, spännande uppdrag och nya och gamla spelkaraktärer.
• Dela upplevelsen – känn adrenalinet pumpa under en flodbåtstur fylld med överraskningar som ger dig chansen att visa upp PS VR2 för vänner och familj.

PLAYSTATION®VR2-HEADSET

4K HDR-SKÄRM3

Du får en fantastisk visuell upplevelse med levande, superskarp 4K HDR-grafik4 som ger hisnande VR-miljöer tydligt fokus.

Två OLED-skärmar på 2 000 x 2 040 ger mer än fyra gånger så hög upplösning jämfört med det ursprungliga PlayStation VR-headsetet, vilket gör att du får bilder av överlägsen kvalitet och en bekväm och smidig visuell upplevelse med upp till 120 b/s.1

SPÅRNING INIFRÅN OCH UT

Spela fritt och upplev olika VR-spelsätt. PlayStation VR2 spårar dig och dina handkontroller med hjälp av fyra kameror som är inbyggda i headsetet.

Dina rörelser och vad du tittar på återspeglas i spelet utan att du behöver en extern kamera.

BLICKSPÅRNING

Upptäck intensiva känslomässiga upplevelser när du interagerar med spelvärlden och andra spelare.

Blickspårningskameror känner av när dina ögon är öppna och spårar deras rörelser och känslorna de förmedlar, för att sedan kunna återspegla det i spelet.1

I kombination med headsetets och handkontrollernas positioner och vad du gör med dem, ger det dig möjlighet att uttrycka dig och kommunicera med andra på nya spännande sätt i onlinespel för flera spelare2.

Blickspårningen följer också siktlinjen när du siktar eller ser dig omkring, och avancerade tekniker för fovea-styrd rendering förbättrar den visuella upplevelsen genom att justera upplösningen för att hitta och optimera det du fokuserar blicken på.

FEEDBACK FRÅN HEADSETET

Känn subtila, följsamma headsetvibrationer vid viktiga händelser i spelet.1 

Vibrationerna, som skapas av en inbyggd motor, tillför en smart taktil dimension till den sensoriska omslutning du upplever när du spelar.

Känn din spelkaraktärs höjda puls vid spännande händelser, föremål som viner förbi nära huvudet eller fordonets drivkraft när du kör med full fart.

TEMPEST 3D AUDIOTECH5

Lokalisera var ljud kommer ifrån och upplev förbättrade, realistiska ljudlandskap, när ljudet dynamiskt anpassar sig efter din position och dina huvudrörelser.1

Känn spelkaraktärers närvaro när de viskar i ditt öra, hitta vänner och fiender genom att lyssna efter skottlossning eller fotsteg och upplev den växande fasan när hot närmar sig från olika håll.

OPTIMERAD OPTIK

Spela bekvämt med ett brett 110 graders synfält och en lätt, välbalanserad Fresnel-lins. Med justeringsratten för linsen kan du anpassa avståndet mellan linserna så att de passar ögonens position för att få optimal bild på skärmen.

ANSLUTNING MED EN ENDA KABEL

Hoppa rakt in i nya virtuella världar med enkel anslutning med en enda kabel till PlayStation 5-konsolens främre USB-port. PlayStation VR2-headsetet går snabbt och enkelt att installera – det är bara att ansluta, spela och ha kul.

SPELOMRÅDE

Ställ in spelområdet för att få bästa möjliga spelupplevelse.

Njut av rörelsefrihet med Rumskala1, eller spela sittande eller stående, beroende på rummets storlek och vilket VR-spelsätt som stöds av spelet.

För att spela spel och upplevelser som är kompatibla med Rumskala krävs minst 2 gånger 2 meter tillgängligt utrymme.

PLAYSTATION VR2 SENSE™-HANDKONTROLL

KLOTDESIGN

Njut av rörelsefrihet och en enkel, realistisk och naturlig spelupplevelse tack vare välbalanserad och ergonomisk design som gör att du kan fokusera på att utforska världen du befinner dig i på ett bekvämt sätt.

FINGERIDENTIFIERING

Naturlig och intuitiv rörelse och interaktion med föremål och miljöer tack vare fingeridentifiering.1

Även när du inte aktivt trycker på en knapp känner beröringssensorn för fingeridentifiering av hur handen är placerad, vilket gör att PlayStation VR2 Sense-handkontrollen kan återskapa dina handrörelser med exakthet så att du kan sträcka ut handen och röra vid saker i spelvärlden.

Kommunicera med handsignaler, utför uppgifter som kräver fingerfärdighet och interagera med föremål och utrustning i spelet.

HAPTISK FEEDBACK 

Få realistisk och detaljrik återkoppling på dina handlingar i spelet med haptisk feedback.1

Dina händer känner av olika förnimmelser från spelvärlden, från subtila, exakta vibrationer till intensivt pulserande stötar.

Känn hur det känns att avfyra eller slå till med olika vapen och verktyg, röra vid olika strukturer och färdas genom olika typer av terräng.

ADAPTIVA AVTRYCKARE

Känn variationerna i kraft och spänning när du interagerar med olika föremål och miljöer i spelet.1

Med adaptiva avtryckare får du en fysisk koppling till det du gör på skärmen och en uppslukande känsla när du spänner en pilbåge, krossar föremål med händerna eller känner hur ditt vapen låser sig mitt i stridens hetta.

ANALOGA SPAKAR OCH KNAPPAR

Få tillgång till ytterligare alternativ för inmatning och interaktion med traditionella analoga spakar och handlingsknappar.1

Knapparna Triangel, Fyrkant, Kryss och Cirkel är delade mellan de två handkontrollerna, tillsammans med en Alternativknapp och en Skapa-knapp.

Förutom de adaptiva avtryckarna har båda handkontrollerna även en ”grepp”-knapp för att ta tag i föremål i spelet.


 • Modellnummer CFI-ZVR1
 • Produktvikt Cirka 560 g (19,8 oz) (exklusive kablar)
 • Produktmått (b/h/d) Exklusive utskjutande delar/ med den kortaste pannbandsinställningen Cirka 212 x 158 x 278 (mm)/8,3 x 6,2 x 10,9 (tum)
 • Förpackningsmått (b/h/d) Cirka 428 x 190 x 253 (mm)/16,85 x 7,48 x 9,96 (tum)

Innehåll i förpackningen

 • VR-headset
 • PlayStation VR2 Sense™-handkontroll vänster (L)/höger (R) med handledsremmar
 • USB-kabel (för ihopparning och laddning av handkontrollen)
 • Stereohörlurar
 • Tre par silikontoppar
 • Tryckt material
Expansionspaket Nej
Genre Hårdvara Playstation VR Hardware PS5
Format Hårdvara
EAN 711719563143
M

M.R.

För 2 dagar sedan

Waaaaaaaaaaa

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

B

BeeDog

För 5 dagar sedan

Fantastisk upplevelse, och Horizon-spelet som följer med är mäktigt.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.