Tillbaka till toppen
Samsung Galaxy A33 5G 128GB Svart

1 / 1

Samsung Galaxy A33 5G 128GB Svart

(11 recensioner)
3 439 kr
Galaxy A33 är med dig överallt, redo för låsa upp din kreativitet och förverkliga dina idéer. I stilren form får du fem inbyggda kameror för alla lägen och ger mobilen en skön känsla i både hand och ficka. Tack vare stark processor och maxade 5G-
Läs mer

Galaxy A33 är med dig överallt, redo för låsa upp din kreativitet och förverkliga dina idéer. I stilren form får du fem inbyggda kameror för alla lägen och ger mobilen en skön känsla i både hand och ficka. Tack vare stark processor och maxade 5G-hastigheter streamar, gamear och delar du blixtsnabbt utan fördröjning och minskat lagg. Det kraftfulla batteriet på 5000 mAh kan hålla upp till två dagar så det är du som bestämmer när du är klar.


Fem kameror för alla lägen

Missa inte ett ögonblick. Galaxy A33 har fem kameror som kan göra mycket, fånga allt från minsta detalj till vida vyer. Filma stadigt och skarpt, även när det är mörkt och redigera sedan sömlöst på den Samsung Galaxy-enhet du vill. Med ultravidvinkeln får med med extra mycket, makrokameran fångar detaljerna, huvudkameran på 48 MP levererar ljusa, superklara bilder och djupkameran fokuserar på motivet. Den femte är din bästa selfiekamera.


De fem kamerorna ger dig också möjlighet att skapa och utforska telefonens olika fotolägen. Använd Porträttläget för att skapa proffsiga porträtt med den bakgrund du önskar eller bjud dina vänner på ett skratt med Fun Mode som gör dig till en roligare karaktär. Du kan också göra om dina gamla bilder med Återupplev dina minnen-funktionen. 


Kraftfull processor och långlivat batteri

Snabb och responsiv prestanda, oavsett om du gör en eller flera saker samtidigt. Galaxy A33:s processor levererar upp till 6 GB RAM och mobilen har 128 GB lagring till alla dina bilder och data. Smartphonen kommer med ett kraftfullt batteri på 5000 mAh som håller upp till två dagar. Dessutom är Galaxy A33 är gjord för att vara med dig överallt och tål damm och vattenstänk enligt IP67.4. 


I förpackningen:

  • Samsung Galaxy A33 5G
  • Sladd (USB Type-C)
  • Nål för att ta ut SIM-kort


M

Marcus

För 15 dagar sedan

Bra budget mobil med en grym kamera å bra ljud

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

N

Nej

För 15 dagar sedan

Det är bra mobilen

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

B

Berndt

För en månad sedan

En fantastisk mobil ! Har allt ! Mycket nöjd med såväl mobil som cdon

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

I

Iohan

För 3 månader sedan

Bought A33 to replace A22. Everything is similar but there is no Always on display in this phone! How? Why? Really disappointed. My old devices back in 2017 had this feature. I am thinking about switching to another phone

C

Camaene

För 3 månader sedan

It would be great if it worked bit it failed after 12 days