Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Samsung Galaxy S21 5G 128GB G991B Grå

-9%
8666 kr
Rekommenderat pris: 9490 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-2 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Mobilhörnan

Bevaka produktens pris

Samsung Galaxy S21


Gör varje dag mer episk

Missa aldrig det perfekta ögonblicket – tack vare Galaxy S21 5G och S21+ 5G. Skapade för att revolutionera både dina filmer och foton: Med 8K-kvalitet som överträffar bioupplösning kan du nu plocka dina stillbilder direkt från filmen. Allting i två storlekar: 64MP, vårt snabbaste chip någonsin och ett stort, intelligent batteri som räcker över 24 timmar. Det är vad vi kallar episkt.

Ett säkert genombrott

Vi vill att din skärm ska hålla. Därför är den gjord av det tuffaste smartphone-glaset på marknaden: Corning® Gorilla® Glass Victus™. Svårkrossat.


Ta episka stillbilder med 8K-video

8K Video är den högsta videoupplösningen som finns tillgänglig på en smartphone, med fyra gånger fler pixlar än 4K. Spela in med 8K i 24fps och få ett råmaterial med högre bildkvalitet än en biofilm – ladda sen upp det och kolla direkt på YouTube.

Och med 8K Video Snap kan du plocka episka, högupplösta bilder direkt från din 8K-inspelning. Så nu behöver du inte ens välja om du ska fota eller filma – spela in först, hitta de bästa fotoögonblicken sen.


En enda tagning och du fångar ögonblicket

Du behöver bara göra en enda tagning, sedan förvandlar AI inspelningen till flera olika bilder och klipp, redo att delas direkt.  Som en personlig videoredigerare som klipper, justerar tempot och stabiliserar din film – så den är färdig att laddas upp på Instagram direkt.


Super Steady 

Super Steady är redo för action. Nu när vi har kombinerat AI-stabilisering med inspelning på 60fps kan du föreviga varje äventyr – din mobil agerar actionkamera.


Super Smooth 60fps Video 

Super Smooth 60fps Video låter dig uppleva dina bästa ögonblick igen och igen. Den dynamiska bildfrekvensen justeras automatiskt, så att du kan fånga allt som händer, oavsett om det är ljust eller mörkt.


Instagram-redo direkt

Dina porträttbilder har aldrig blivit bättre. Visa dig från din bästa sida, och hoppa över redigeringen när du laddar upp den.

AI analyserar ansikten och det naturliga ljuset, riktningar och vinklar – för att ditt motiv alltid ska framhävas på bästa sätt.


Natten är din

Är ljuset svagt? Inget fan av kamerablixten? Det spelar ingen roll – nu kan du skapa ljus i mörkret och väcka liv i färgerna, även i mörka miljöer.


Inget är för långt borta

Med förbättrad kamerakvalitet kommer 30x digitalzoom, vilket förvandlar avstånd till närbilder.  Tack vare zoom-låset stabiliseras dessutom bilderna, även om du blir lite skakig på handen.


Visa din bästa sida

Selfie-läget har förbättrats med AI, för att du alltid ska ha nära till din allra bästa sida – med starka, levande färger.

10MP-kameran på framsidan rymmer mängder av detaljer, och tack vare snabb autofokus har du alltid nära till de bästa bilderna.


Supersnabbladdning 

Supersnabbladdning ger kraft för flera timmar på bara minuter.


Snabb trådlös laddning 2.0

Snabb trådlös laddning 2.0  ger en snabb batteriboost, helt utan kabeltrassel.


Möt det snabbaste Galaxy-chipet någonsin

Snabbare, kraftfullare och mer intelligent – 5nm processorn är tillräckligt snabb för att hänga med i det mest actionfyllda, för att du ska kunna göra mer och snabbare.


obs. Detta är en eu-modell

I förpackningen

Samsung Galaxy S21

USB-kabel Type C

Verktyg för simkortsläden

Snabbstartguide

4.0

Baserat på  654 recensioner

Visa fler recensioner (649)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .