Tillbaka till toppen
Elektronisk orgel - 61 tangenter med mikrofon
Elektronisk orgel - 61 tangenter med mikrofon
Elektronisk orgel - 61 tangenter med mikrofon
Elektronisk orgel - 61 tangenter med mikrofon
Elektronisk orgel - 61 tangenter med mikrofon

1 / 5

Elektronisk orgel - 61 tangenter med mikrofon

(1 recension)
399 kr
Tangentbord för barn - orgel med mikrofon - 61 tangenter # 4687En elektronisk orgel är ett multifunktionellt instrument vars moderna design och fantastiska ljud uppmuntrar alla att spela. Detta tangentbord och mikrofon kommer att väcka en passion för
Läs mer
Tangentbord för barn - orgel med mikrofon - 61 tangenter # 4687En elektronisk orgel är ett multifunktionellt instrument vars moderna design och fantastiska ljud uppmuntrar alla att spela. Detta tangentbord och mikrofon kommer att väcka en passion för musik hos de unga. Barnens tangentbord drivs av nätadaptern (medföljer) eller batterierna, vilket gör att du kan ta med dig den på varje resa för att spela i trädgården eller på terrassen. Strömförsörjningen kan förvaras i ett praktiskt fack på tangentbordets baksida när den inte används.


Det elektriska orgeln är en garanti för jättekul, oavsett om du spelar ensam, med en grupp kamrater eller med familjen. Orgeln med mikrofon har upp till:

61 tangenter
2 inlärningslägen
6 förinställda låtar
16 olika röster
10 olika rytmer
8 trumljud
Orgeln med mikrofon har möjlighet att spela in och spela upp. Det elektroniska orgelet har en mikrofon, så du kan inte bara skapa elektronisk musik - du kan kombinera den med sång. Tangentbordet med mikrofon har en funktion för att spela in melodier och spela upp dem senare. Alternativet att justera parametrar som rytm, tempo och volym när du spelar det elektroniska orgelet gör att du kan behärska dina färdigheter.
Det multifunktionella tangentbordet för barn är en perfekt presentidé som väcker din passion och uppmuntrar dig att bli mer musikalisk. Köp av tangentbord med mikrofon är ett bra alternativ till stora och dyra pianon och flygel. Tangentbordet med mikrofon är ett utmärkt sätt att väcka barns barns fantasi - alternativet att använda olika röster och rytmer gör inspelning av ljud kreativa och roliga, vilket kan översättas till en riktig kärlek till musik i framtiden. Det finns bara ett steg mellan kreativt musikaliskt tänkande och att upptäcka en riktig konstnärlig själ. Det elektroniska organet utvecklar också din hörsel och känsla av rytm, vilket är absolut nödvändigt för varje barns rätta utveckling.

Identifikation

EAN 5902802902344
Tillverkarens artikelnummer 4687
T

Tuija

För en månad sedan

Elektronisk orgel

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.