Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Leverans innan jul? Du ser produktens leveranstid under "Lägg i varukorg"
Peltor WS Alert XPI Hjässbygel
Peltor WS Alert XPI Hjässbygel

1 / 2

Peltor WS Alert XPI Hjässbygel

4495 kr
Peltor WS Alert XPI HjässbygelPeltor WS Alert XPI Hjässbygel med mobilapplikation gör det möjligt att navigera i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Peltor WS Alert XPI Hjässbygel har Bluetooth MultiPoint för
Läs mer

Peltor WS Alert XPI Hjässbygel

Peltor WS Alert XPI Hjässbygel med mobilapplikation gör det möjligt att navigera i headsetets meny direkt via mobiltelefonen. Peltor WS Alert XPI Hjässbygel har Bluetooth MultiPoint för anslutning upp till två mobiltelefoner! Hörselskyddet har även Auto-Pairing, FM-radio och medhörning, vilket innebär att det dämpar höga ljud samtidigt som svaga förstärks. 

De är iOS- och Android-kompatibla via 3M™ Connected Equipment-appen. Headseten har även bullerreducerande bommikrofon, nivåberoende funktion för omgivningsljud, push-to-listen-funktion och inbyggd FM-radio. Dessutom stängs de av automatiskt efter fyra timmars inaktivitet och har en varningsindikator vid låg batterinivå. Elektroniken har placerats i hörselkåpans yttre del. Hygiensatser finns som tillbehör.

Skydda dig mot skadligt buller och ring handsfree-samtal i bullriga miljöer med 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI headset. Med de här headseten kan du ansluta upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio, för handsfree-samtal och streaming. Det är enkelt att ansluta till iOS- och Android-enheter med 3M™ Connected Equipment-appen som är tillgänglig på App Store och Google Play, som gör det enklare att ställa in och justera headseten. Headseten har även en bullerreducerande bommikrofon som ger hög talkvalitet i bullriga miljöer samtidigt som en nivåberoende funktion för omgivningsljud gör att du hör vad som händer runt dig. Headseten har en push-to-listen-funktion så att du kan höra ljud i omgivningen direkt när du behöver. De har en inbyggd FM-radio med max. 82 dB radiovolym. Den innehåller ett röstguidat menysystem med frekvensannonsering, digital stationssökning och möjlighet att spara dina favoritstationer. Headsetet stängs av efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteri. De har även en varningsindikator vid låg batterinivå. Det finns uppladdningsbara NiMH-batterier som tillbehör. Elektroniken har placerats i hörselkåpans yttre del för att undvika korrosion orsakad av svett. Utbytbara hygiensatser som bör bytas regelbundet för att bibehålla bullerdämpningen över tid samt för en god hygien.

  • Skyddar mot skadligt buller
  • Möjliggör handsfree-samtal i bullriga miljöer
  • iOS- och Android-kompatibla via 3M™ Connected Equipment-appen
  • Ansluter upp till två enheter via Bluetooth® MultiPoint Technology
  • Bullerreducerande bommikrofon
  • Funktion för omgivningsljud och push-to-listen-funktion
  • Inbyggd FM-radio
  • Utbytbara hygiensatser

 

 

0
Bli den första att skriva en recension