Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

vidaXL Duschstol Aluminium Vit

Fri frakt
vidaXL Duschstol Aluminium Vit
vidaXL Duschstol Aluminium Vit
vidaXL Duschstol Aluminium Vit
vidaXL Duschstol Aluminium Vit
vidaXL Duschstol Aluminium Vit
vidaXL Duschstol Aluminium Vit
539 kr
 • Beräknad leveranstid Snabb leverans
  5-8 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av VidaXL International

Bevaka produktens pris

Denna duschstol ger en säker och bekväm badlösning för äldre eller personer med begränsad rörlighet som kan behöva ett visst stöd i duschen. Denna tåliga duschstol kan hantera upp till 100 kg och den tål upprepad användning i duschen. Plastsitsen har ett dräneringshål för att se till att förhindra vattenansamling och för att minska halkrisken. Tillverkad av stark aluminium vilket gör duschstolen lättviktig och robust. Konstruerad för din hygien och gör din duschning mer bekväm. Denna duschstol är justerbar i höjd för att möta dina personliga behov. Varje ben har en halkfri ände för att ge extra stabilitet och säkerhet. De inbyggda greppen är utformade för att ge stöd när du står upp. Väldigt enkel montering.
 • Material: Aluminiumram + PE sits
 • Färg: Vit
 • Mått: 48,5 x 42,5 x (69,5-87) cm (B x D x H)
 • Sitthöjd från marken: 34,5-52,5 cm
 • Sittdjup: 33,5 cm
 • Sittbredd: 48,5 cm
 • Maximal användarvikt: 100 kg
 • SKU:110133
 • EAN:8718475945437

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Leverans sker normalt 4-7 arbetsdagar efter beställning om produkterna finns i lager. Varorna transporteras till den adress du har angett som leveransadress i dina kunduppgifter. Detta under förutsättning att du bor utmed farbar väg. Vi reserverar oss för eventuella leveransförseningar orskakade av komplikationer hos de fraktbolag vi samarbetar med för leveranser. Våra angivna leveranstider är beroende av att dessa fraktbolag håller sina leveranstider. Leverans sker endast till adresser inom Sverige. Vill du skicka din vara till en annan adress inom EU, vänligen kontakta vår kundtjänst. För mer information om leveransen vill vi hänvisa dig till servicesidan: Leverans. Vi informerar härmed våra kunder om att vi främst samarbetar med fraktbolagen DPD, UPS samt Posten som leverantörer. I dagsläget levereras paketet till den angivna leveransadressen en (1) gång och om kunden då inte är tillgänglig för att mottaga paketet kan paketet hämtas av kunden på närmsta serviceställe mot uppvisande av gilitig legitimation. Om kunden vill ha paketet levererat till leveransadressen en andra gång, vänligen kontakta kundtjänst för mer information. Vi levererar tyvärr inte till öar i nuläget, med undantag av Gotland och Öland. Ifall du bor i ett glesbefolkat område kan din order komma att lämnas över till lantbrevbäring och det är då viktigt att du själv tar kontakt med kuriren.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .