Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

 • 24

  %

COSORI Premium Airfryer CP158-AF-RXB Black 5,5L
COSORI Premium Airfryer CP158-AF-RXB Black 5,5L
COSORI Premium Airfryer CP158-AF-RXB Black 5,5L

1 / 3

COSORI Premium Airfryer CP158-AF-RXB Black 5,5L

(7 recensioner)
1 970 kr

-24%

2 590 kr
Airfryer – Bäst i test 2022 Cosori Premium är en enastående airfryer i en klass för sig själv. Detta är en airfryer i toppkvalitet med unika funktioner som överträffar alla konkurrenter. Det  finns anledning till att detta i dagsläget är en av de b
 • Bäst i test 2022
 • Förhandsinställningar: 11 st.
 • Kapacitet: 2,2 kg / 5,5 L
 • Elegant design i borstad metall
Läs mer

Airfryer – Bäst i test 2022

Cosori Premium är en enastående airfryer i en klass för sig själv. Detta är en airfryer i toppkvalitet med unika funktioner som överträffar alla konkurrenter. Det  finns anledning till att detta i dagsläget är en av de bästsäljande modellerna i världen med 4,7 av 5 stjärnor baserat på över 68 000 kundrecensioner. Inte nog med det, den har dessutom tävlat mot varumärken som Philips airfryer och vunnit Bäst i test 2022-priset av teknikguide.se. som skriver ”Cosori Airfryer slutade aldrig överraska oss. Den är en helt komplett airfryer med alla funktioner du vill ha, plus mycket mer.

Prisbelönt

Cosori Premium Airfryer vann 2019 Red Dot Design Award för världens mest attraktiva airfryer-design. Utöver detta har Premium-modellen också vunnit “Bäst i test 2022” av konsumentmagasinet.se. Detta är med andra ord en airfryer av högsta kvalitet.

   11 Förhandsinställningar

Med Cosori Premium Airfryer finns inga begränsningar när det kommer till matlagning. Med sina 11 förhansinställningar kan du laga rätter som kyckling, fisk, frysmat, grönsaker, rotfrukter, pommes frites, biff, räkor, bacon, bröd och desserter med ett några knapptryck!

Snabbare och bättre kvalitet

Snabbare tillagningstid och bättre resultat är 2 av många fördelar med en Cosori Premium airfryer. Den kan laga mat 1,5 gånger snabbare än en vanlig ugn, vilket innebär att du är klar på halva tiden. Maten får också en krispig konsistens med en smak som överträffar det mesta.

90% mindre fett

Ändra inte din kost om du kan ändra på matlagningsmetoden. Cosori Premium Airfryer tillagar de flesta maträtter med lite eller ingen tillsatt olja eller fett, du kan därför laga mat med hela 90% mindre fett. Njut av mat som pommes frites och kycklingvingar med gott samvete.

Kapacitet: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 personer)

Vi kan garantera att det inte finns något annat varumärke på marknaden med en sådan här kapacitet i denna storleksklass. Här får du en nätt airfryer med fyrkantiga lådor och robust material som har en kapacitet på 2,2 kg. Detta motsvarar mat för en familj på 2-5 personer.

Lätt att rengöra

Om det är något vi alla är överens om, så är det att disken efter tillagningen är något vi gärna slipper. Detta har vi tagit hänsyn till och har därför utformat non-stick lådor för maten. Mat och fett fastnar därför inte och du kan enkelt diskas för hand. De kan också rengöras i diskmaskinen.

Varför Cosori Premium Airfryer?

Prisbelönt: Cosori Premium airfryer är den mest prisbelönta modellen på marknaden och detta av goda anledningar. Det började under 2019, när den vann Red Dot Design Award för den bästa airfryer-designen i hela världen. Premium-modellen har också blivit en testvinnare på Tekguide, Getfitness och vann “Bäst i test 2021” från konsumentmagasinet.se.

Funktioner: Här får du en exklusiv airfryer med 11 förhandsinställningar, något som gör den helt unik. Utöver detta har Cosori förstklassiga Pre Heat- och Keep Warm-funktioner. Pre Heat ser till att Cosori airfryer värms upp innan du börjar laga mat och Keep Warm är en funktion som används när du vill hålla maten varm. Den har också en SHAKE-funktion som uppmärksammar dig på att du måste skaka om matlådorna eller vända på maten. 

Lätt att använda: Detta är kanske den mest användarvänliga airfryern i världen. En vinklad pekskärm ger dig möjlighet att styra alla funktioner med ett enda enkelt tryck. Den ger dig också meddelanden när maten behöver skakas om eller när den är färdig. Den kan alltså enkelt användas av personer i alla åldrar.

Produktinformation:

100 recept ingår: När man ska laga mat i en airfryer av denna kvalitet, så är det minst lika viktigt att använda läckra och unika airfryer-recept. Tillsammans med våra Cosori-kockar har vi skapat en receptbok med 100 originalrecept. Tillaga recepten som de beskrivs i boken, eller inspireras och skapa rätterna med din egen touch. Du hittar recept för både frukost, lunch, middag, lätta måltider och efterrätter.

Snabblagning: Nu kan du få hälsosammare måltider med bättre resultat, samtidigt som du sparar in ordentligt med tid. Med Quick Heat-tekniken skickas varmluft hastigt 360° omkring maten och säkerställer en spröd konsistens och snabbare tillagning. Cosori Premium Airfryer är så mycket som 1,5 gånger snabbare än en traditionell ugn.

Lätt att rengöra:  Nu kan du säga säga farväl till jobbig disk och skämma bort dig själv med en Cosori Premium Airfryer. Matkorgarna kan enkelt diskas för hand eller stoppas in i diskmaskinen. Du kan också bespara dig ännu mer disk genom att använda smörpapper eller aluminiumfolie vid tillagningen.

Snabbfakta

 • Bäst i test 2022
 • Förhandsinställningar: 11 st.
 • Kapacitet: 2,2 kg / 5,5 L
 • Elegant design i borstad metall

Identifikation

EAN 0810043370073
Tillverkarens artikelnummer KAAPAFCSNEU0025
B

Börje

För 7 dagar sedan

Rymlig och bra

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

U

Uffe

För 2 månader sedan

Riktigt bra airfryer

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Michael

För 2 månader sedan

Mycket nöjd tyvärr så var recept boken inte på svenska så där är vi missnöjda.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

G

Gunvor

För 2 månader sedan

Saknar svensk information och recept. Kanske bara misstag i utskicket???

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Stefan

För 3 månader sedan

Mycket bra. Enkel att komma igång med. Väldigt bra med snabbval knappar istället för en ratt. Lätt och smidig att rengöra. Rekommenderas .

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.