Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Electrolux - E9OHPS1

1 / 1

Electrolux - E9OHPS1

790 kr
Electrolux E9OHPS1 Pizzastenskit Produktfördelar för Electrolux Pizzasten Kit för ugnar och spisar. Baka pizza som ett riktigt proffs i ditt eget kök. Innehåller 3 delar: pizzasten, pizzaspade och skärare. Dina pizzor, som gjorda av en pizzaiolo
Läs mer

Electrolux E9OHPS1 Pizzastenskit

Produktfördelar för Electrolux Pizzasten Kit för ugnar och spisar. Baka pizza som ett riktigt proffs i ditt eget kök. Innehåller 3 delar: pizzasten, pizzaspade och skärare.

Dina pizzor, som gjorda av en pizzaiolo Skapa italienska smaker som aldrig förr med pizzastenen från Electrolux. Eftersom den är tillverkad av mycket hållbart material behålls den höga temperaturen för att ge snabb, jämn uppvärmning som ger din pizza den perfekta knaprigheten - varje gång.

Allt för det goda Gör utsökt pizza med tillbehören i vårt pizzakit. Pizzastenen är en hållbar plattform för tillagning, med träspaden kan du smidigt föra över pizzan från stenen till tallriken och skäraren i rostfritt stål gör det möjligt att servera en perfekt "slice".

Bättre pizza med jämn uppvärmning Vår pizzasten är tillverkad av mycket slitstarkt material och ger snabb och jämn värmefördelning. Toppingen blir ännu godare och botten knaprigare.


ProduktgruppTillbehör till ugnar

Identifikation

EAN 7332543575213
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner