Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Electrolux - E6TB1-4CW

1 / 1

Electrolux - E6TB1-4CW

1 190 kr
Blender från Electrolux - Effekt: 700W - Löstagbara knivar i rostfritt stål - 1,5 L behållare - Diskas i diskmaskin - Sladdförvaring Alltid god smak, i alla dina favoritrecept. Att skapa en mängdgoda smaker har aldrig varit enklare än med Explo
Läs mer

Blender från Electrolux


- Effekt: 700W
- Löstagbara knivar i rostfritt stål
- 1,5 L behållare
- Diskas i diskmaskin
- Sladdförvaring Alltid god smak, i alla dina favoritrecept. Att skapa en mängdgoda smaker har aldrig varit enklare än med Explore 6 och dess Tilt Technology. En kraftfull motor driver de sex bladen i en 5-graders vinkladkanna för att förbättra cirkulationen och fålenare konsistens i varje recept.

Enkelt att krossa is Krossa is med dedikerad iskross-funktion. De sexslitstarka bladen krossar stora isbitar snabbare - att göra drycker och drinkarhemma är lättare än någonsin.

Kannanoch bladen går att diska i diskmaskinen Att diska efter att ha gjort en läcker smoothie eller en uppfriskande sorbet är enkelt med vår mixers diskmaskinssäkra glaskanna och blad.

Bättre mixning med Tilt Technology Få önskad textur varje gång med vår innovativa Tilt Technology. Kannanlutar 5 grader, vilket förbättrar cirkulationen för en jämnare, merkonsekvent textur i dina favoriträtter.

Fem hastigheter och pulsfunktion för total kontroll Experimentera i köket och njut av samma konsekventa texturer med vår mixer. Välj mellan fem olika hastigheter och gör enkelt läckra smoothies, dipsåser eller puréer. För att få en boost-effekt,använd pulsfunktionen.

BPA-fri plast Plasten i vår mixer är BPA-fri, så du kan vara säker på att maten inte kommer i kontakt med plastkemikalier. Bry dig om din hälsa med en smoothie.


Kannans materialCeramic White
ProduktgruppBlenders
PulsfunktionJa
Kannans volym1.5
Effekt700

Identifikation

Tillverkarens artikelnummer E6TB1-4CW
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner