Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Belgiskt Våffeljärn
Belgiskt Våffeljärn

1 / 2

Belgiskt Våffeljärn

(2 recensioner)
299 kr
Njut av frasigt gräddade belgiska våfflor med oändliga tillbehör Med detta våffeljärn från Emerio gräddar du två utsökta belgiska våfflor som sedan kan serveras med mängder av olika tillbehör. Fyll helt enkelt våffelsmet i järnet och invänta indikat
Läs mer
Njut av frasigt gräddade belgiska våfflor med oändliga tillbehör

Med detta våffeljärn från Emerio gräddar du två utsökta belgiska våfflor som sedan kan serveras med mängder av olika tillbehör. Fyll helt enkelt våffelsmet i järnet och invänta indikatorlampan som visar att våfflorna är färdiggräddade. Servera till helgfrukosten eller fikat eller varför inte som en lyxig förrätt eller som en uppskattad efterrätt med goda tillbehör.

Våffeljärnet är vitt och smart designat med kapacitet för att grädda två belgiska våfflor samtidigt. Gräddningsytan består av en non-stickbeläggning som gör det enkelt att rengöra efter användning och med anti-glidfötterna står våffeljärnet stabilt under gräddningen. Järnet är dessutom vändbart för en jämn och optimal frasighet.
Sätt lite guldkant på tillvaron och överraska familj och vänner med nygräddade belgiska våfflor med lyxiga tillbehör där bara fantasin sätter gränser.

- Effekt: 800W
- Kapacitet: 2 frasiga belgiska våfflor
- Indikatorlampa
- Non-stickbeläggning
- Enkel rengöring
- Antiglid-fötter

Identifikation

EAN 7350034661375
Tillverkarens artikelnummer WM-115008
J

Jonsson Jr

För en månad sedan

Perfekt klassisk form på våfflorna. Funkar utmärkt. Kompakt utförande gör våffeljärnet lätt att förvara.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

H

Helena

För 6 månader sedan

Mycket smidig då den är liten och lätt att ta fram/bort. Gör goda våfflor, lite svårt att få dem perfekta i början men även när man "misslyckas" är dem goda. Lätt att rengöra med vatten och en ren diskborste/trasa. Blir rätt kladdigt om man tar lite mycket smet, men som sagt lätt att ta bort.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.