Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

NutriBullet MAX 1200W (Silver, 11-delar, Mixer/Blender)

Fri frakt
-32%
NutriBullet MAX 1200W (Silver, 11-delar, Mixer/Blender)
NutriBullet MAX 1200W (Silver, 11-delar, Mixer/Blender)
NutriBullet MAX 1200W (Silver, 11-delar, Mixer/Blender)
1499 kr
Rekommenderat pris: 2199 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-2 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Novellia

Bevaka produktens pris

 • 1200 Watt - Extremt kraftfull!
 • Över 55 miljoner sålda enheter
 • Paket i 11-delar
 • Gör ljuva smoothies
NutriBullet® MAX Blender
Få ut MAX av dina ingredienser och din mat! Låt alla frukters och grönsakers fulla potential komma till sin rätt med NutriBullet®MAX. Den här exklusiva varianten lägger till ytterligare kraft, gör det ännu bekvämare och enklare för dig och har fler funktioner. Med fantastiska 1200 watt har den här motorn en enorm kapacitet och är förprogrammerad med vad vi kallar “Autocycle”, som stänger av själv efter optimalt arbete. Den här versionen av NutriBullet® pulvriserar de tuffaste ingredienser, som t.ex färsk gurkmeja, björnbärskärnor, vetekorn, kål och mer.


Det kompletta 11-delars kitet innehåller förutom den elegant silverfärgade basenheten med den effektfulla motorn på 1200 watt i, även knivbladet och en 820ml thermo-isolerad mugg i rostfritt stål. Muggen har ett bekvämt säkerhetsgrepp och håller dryck kall i upp till 8 timmar! Kitet innehåller också 2 stycken extra stora muggar på 946ml vardera, en med grepp och en med handtag, 2 flip-top ”to-go” lock och 2 bekväma läppringar.
NutriBullet® – Ett starkt varumärke!


NutriBullet® är ett mycket känt varumärke inom hälsa och välmående och över 55 miljoner kunder över världen har redan insett detta och blir idag hjälpta I sin vardag med att äta rätt och öka livskvaliteten.


NutriBullet® har ett komplett sortiment av mixers, blenders, matberedare och smoothie makers – ja, kärt barn har många namn!


NutriBullet® ger dig snabba, enkla och fantastiskt goda sätt att öka ditt intag av grönsaker och frukt och bättra på din dagliga matsmältning. Alla vet att, för att få ut mesta möjliga av sitt liv, så måste du få ut mesta möjliga av det du äter! Många näringsämnen i maten kommer man inte åt genom att dricka en färdigpressad juice eller genom att bara blanda ihop och tugga sin mat. NutriBullet® har kraften att ta fram de dolda näringsämnena i maten vi äter, tack vare de unika knivbladens fart och kraft, men också tack vare den cykloniska muggen. Var smart, låt NutriBullet® ta plats i ditt liv, så att också du känner dig yngre, hälsosammare och full av energi!

4.0

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.