Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Steinberg Systems Paketvåg - 200 kg / 50 g
Steinberg Systems Paketvåg - 200 kg / 50 g
Steinberg Systems Paketvåg - 200 kg / 50 g
Steinberg Systems Paketvåg - 200 kg / 50 g

1 / 4

Steinberg Systems Paketvåg - 200 kg / 50 g

1 399 kr
Paketvåg - 200 kg / 50 g Paketvågen erbjuder ett särskilt brett mätområde på upp till 200 kg och möjliggör noggrann vägning av både lätta och tunga föremål med en precision på 50 g. Vågens minimumbelastning ligger på 500 g. Även objekt som är stö
 • Vägningsområde bis 200 kg / 50 g
 • Vägningsyta: 27,5 x 27,5 cm
 • Viktenheter: g, oz, lb, kg
 • LCD-display
 • Automatisk avstängning
Läs mer

Paketvåg - 200 kg / 50 g

Paketvågen erbjuder ett särskilt brett mätområde på upp till 200 kg och möjliggör noggrann vägning av både lätta och tunga föremål med en precision på 50 g. Vågens minimumbelastning ligger på 500 g. Även objekt som är större än paketvågens vågyta, som uppgår i 40 x 40 cm 27,5 till 27,5, kan enkelt och exakt vägas med hjälp av den här paketvågen. Om vågens maximalbelastning skulle överskridas kommer en varning att visas på vågens bildskärm.


 • Brett mätområde på 500 g till 200 kg med en exakthet på 50 g
 • Stor plattform av rostfritt stål med måtten 27,5 x 27,5 cm
 • Stödjer 4 viktenheter: kilogram, gram, pund, uns
 • Längre batteridrift tack vare automatisk avstängning
 • Komfortabel avläsning av digitalskärmen tack vare valfritt väggfäste


Den professionell paketvågen kan visa diverse olika vikter i olika enheter. Således kan vikten inte bara avläsas i kilogram och gram, utan därtill kan vikt utan även i pund eller uns väljas som enheter. Dessutom kan du omvandla vikten till en annan enhet under vägningsprocessen. Detta för att du med hjälp av UNIT-funktionen alltid ska kunna växla mellan de olika internationella enheterna.

Om vågen för bland annat industriellt bruk används med batterier, säkerställer en automatisk avstängningsfunktion att den stängs av efter några minuter utan användning. Detta ger vågen en betydande fördel i batteritid fördel i jämförelse med vågar utan batterisparningsfunktion. På detta vis kan du både använda vågen längre och effektivare.

Industrivågens digitala display kan också fästas på en vägg, oberoende av vägningsytan, vilket möjliggör en enklare avläsning av resultaten av vägningen. Fäster du displayen på väggen, ger det även mer tillgänglig arbetsyta. Tack vare den separata, digitala displayen kan du använda vågen och dess beståndsdelar än mer flexibelt.

Paketvågen kan användas effektivt även under svåra ljusförhållanden: Den digitala LCD-displayen är bakgrundsbelyst och gör resultaten särskilt stora och lätta att läsa. Bakgrundsbelysningen kan enkelt aktiveras och utökar därmed vågens individuella anpassningsmöjligheter.

Sammantaget har paketvågen flertalet praktiska funktioner: På / Av-knappen gör att vågen kan slås på manuellt, med UNIT-funktionen kan du byta till önskad enhet och en praktisk COUNT-knapp visar antalet vägda objekt. Paketvågens har även en TARE-funktion, vilken används till att bestämma och subtrahera taravikten.

Med dess kompakta storlek och låga vikt kan vågen användas mobilt, eftersom den är särskilt enkel att transportera. Praktiska gummifötter motverkar halka och bidrar med stabilitet. Den professionella SBS-PF-200 vågen är tillverkad av starkt och slittåligt rostfritt stål och tål både vattenstänk och andra vätskor och kan därför erbjuda en flexibel vägningslösning med exakta resultat.

Snabbfakta

 • Vägningsområde bis 200 kg / 50 g
 • Vägningsyta: 27,5 x 27,5 cm
 • Viktenheter: g, oz, lb, kg
 • LCD-display
 • Automatisk avstängning

Identifikation

EAN 4250928682079
Tillverkarens artikelnummer SBS-PF-200
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner