Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Sadelstol på hjul Svart

(0)
Skriv en recension
Sadelstol på hjul Svart
Sadelstol på hjul Svart
Sadelstol på hjul Svart
699 kr
Frakt från 59 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-4 arbetsdagar
    Frakt från 59 kr
  • Säljs och skickas av 24.se

Bevaka produktens pris

Sadelstol på hjul

Svart sadelstol på hjul. Det som gör sadelstolen till en ergonomisk stol är den utformade sadelsitsen samt att den är höj- och sänkbar via en hydraulisk spak under sitsen, vilket resulterar i att du lätt kan ändra position. Höjden kan justeras från 51 cm till 65 cm. Fotstödet ger dessutom en extra avlastande komfort för dina trötta ben och fötter.

Stolen har en tjock "svampstolsliknande" sittdyna i PU-läder och ett underrede med kromad anti-rostjärnbas. Den har dessutom 360° snurrfunktion och gummihjul, vilket gör att du tyst och lätt kan förflytta dig från en sida till en annan utan att lätta på rumpan. Gummihjulen skyddar dessutom golvet.

Den rullbara sadelstolen passar perfekt som kontorsstol, frisörstol eller som sjukhuspall på en mottagning för såväl läkare som sjuksköterska på ett undersökningsrum.

Viktkapaciteten är 100 - 150 kg. Storlek på stolen är 35 x 65 cm.

Stolen kommer i delar, men är lätt att montera (alla delar, skruvar etc. medföljer). Stolen är lätt att rengöra och torka av, men använd endast rengöringsmedel för lädervård för att rengöra sitsen regelbundet. Använd inte frätande vätskor!

1 styck sadelstol / kontorsstol / frisörstol / sjukhuspall

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.