Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 33

    %

Toaletthylla Erica
Toaletthylla Erica
Toaletthylla Erica
Toaletthylla Erica

1 / 4

Toaletthylla Erica

(4 recensioner)
799 kr

-33%

1 199 kr
Toaletthylla Erica Smarta Toaletthylla Erica - praktisk badrumshylla för alla badrum. Erica monteras ovanför toaletten för extra förvaring utan att ta upp något utrymme, eller varhelst du föredrar att ha din hylla. Toaletthyllan  monteras enk
Läs mer

Toaletthylla Erica

Smarta Toaletthylla Erica - praktisk badrumshylla för alla badrum. Erica monteras ovanför toaletten för extra förvaring utan att ta upp något utrymme, eller varhelst du föredrar att ha din hylla.

Toaletthyllan monteras enkelt utan verktyg.
Fyra hyllplan ingår, dessa placeras efter eget tycke och smak längs stångens fulla längd.
Hyllplanen är 23x54cm och hyllan spänns mellan golv och tak med expanderstång.  Lämnar inga spår i taket.
Den passar alla takhöjder mellan 210-270cm.
Tillverkad av plastöverdragna stålrör, plasthyllor, från svenska

Behöver du ännu mer förvaring, då finns det extra hyllplan att köpa till.

https://youtu.be/bWC8DiJqWhw

Se här för flera högkvalitativa .

Identifikation

EAN 7315820200008
E

Ella

För ett år sedan

Toaletthyllan är väldigt praktisk och håller bra, inte ostadig om man "installerar" den rätt. Däremot när jag tittar på bilderna på hemsidan i efterhand, kan jag säga att färgen på hyllan inte är rättvisande på bilden. Hyllan är inte sådär fint toalettvit utan har en lite konstig gråaktig nästan blåsilvrig ton, åtminstone på hyllorna, som är så pass skarp att den är svår att matcha i ett vanligt badrum. Utöver det är hyllorna också ganska djupa, det syns inte jättetydligt på bilden, men själva rören i ställningen når inte alls nära väggen, utan sticker ut en ganska bra bit. Även det gör det svårt att få det att passa in i ett badrum, även om man har den ovanför toaletten så blir det ganska trångt runt toaletten... Jag köpte min hylla för 800 kr, i efterhand skulle jag nog inte säga att den är värd det priset. Den är väldigt praktisk och har väldigt smarta hyllor (som sätts fast med sig själva), det är synd att en sådan sak som djupet och färgen förstör designen. Skulle produkten säljas med smalare hyllor hade det varit mer värt.

L

Lofsan

För 2 år sedan

Plastig o ranglig.

L

LH1

För 4 månader sedan

Passar perfekt över vår toppmatade tvättmaskin. Känns inte alls ostabil när det är på plats. Var lite svår att ändra höjden på om man råkat göra den för hög och ville korta ner den igen.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

K

Kat78

För ett år sedan

The worst i have bought.