Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fantasie BH Rebecca Padded Bra
Fantasie BH Rebecca Padded Bra
Fantasie BH Rebecca Padded Bra

1 / 3

Fantasie BH Rebecca Padded Bra

689 kr
Fantasie är ett märke som är otroligt duktiga på bh i större kupstorlekar. De har lång erfarenhet och alla produkter är välarbetade och testade flera gånger innan det kommer ut på marknaden.Rebecca är en storsäljare hos Fantasie, denna bh har specia
Läs mer
Fantasie är ett märke som är otroligt duktiga på bh i större kupstorlekar. De har lång erfarenhet och alla produkter är välarbetade och testade flera gånger innan det kommer ut på marknaden.Rebecca är en storsäljare hos Fantasie, denna bh har special vadderade kupor som formas efter bysten och ger en fin form utan att förstora bysten. Vadderingen kallas spacer foam och är en lätt vadderingen som låter huden andas. Bh:n är sydd så att tyngden bärs upp av kuporna så att axlarna blir avlastade. Breda justerbara axelband och vadderad knäppe i rygg.En väldigt bra bh som du absolut kommer älska.Tidigare har Fantasie haft UK-storlekar med dubbelkupor. Vet du endast vad du har i UK-storlek kan du därför använd tabellen nedan för att hitta din EU-storlek. Har du exempelvis tidigare haft Fantasies 36DD ska du alltså numera välja 80E.D = DE = DDF = EG = FH = FFI = GJ = GGL = HHM = JO = KI och med ändringen från UK till EU finns det några bh kvar med Fantasies gamla storlekslapp. Så du behöver inte vara orolig om du får en bh där det står annan storlek i än vad du har beställt. Dessa bh är precis som tidigare, det är bara storleken som har fått nytt namn.
Upptäck mer inom Kläder & skor Kläder
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .