Tillbaka till toppen
Fiberoptisk LED Hoodie

1 / 1

Fiberoptisk LED Hoodie

2 995 kr
Ett perfekt tillskott till din Burning Man klädgarderob! Denna moderiktiga huvtröja är både unik och supercool. Bli den som står ut från massan på festivalen eller nästa (rave)fest i denna fiberoptiska LED-huvtröja som både är UV-reaktiv och lyser up
Läs mer
Ett perfekt tillskott till din Burning Man klädgarderob! Denna moderiktiga huvtröja är både unik och supercool. Bli den som står ut från massan på festivalen eller nästa (rave)fest i denna fiberoptiska LED-huvtröja som både är UV-reaktiv och lyser upp i mörkret!

Denna fantastiska ärmlösa huvtröja är perfekt för den kommande höst- och vintersäsongen, den kommer att hålla dig varm medan du värmer hjärtan hos de omkring dig. Åskådare kommer att bländas av ditt fantastiska outfitval! Matcha ned våra fiberoptiska LED-skor och du kommer definitivt att vara den mest stilfulla personen på evenemanget, bröllop, whiteparty eller varför inte på jobbfesten.

Hoodien är tillverkad av ett fiberoptiskt tyg som är vitt med svarta detaljer när det inte är upplyst och lyser starkt i olika färger när du aktiverar tyget med den inbyggda fjärrkontrollen. Tyget består av en syntetisk blandning som har hundratals fiberoptiska noder insydda i tyget men som inte syns när dem inte lyser. Det är lite styvare än vanligt bomullstyg, men är fortfarande väldigt bekvämt att bära.

Fakta om Fiberoptisk LED Hoodie:
  • Storlek: Small, Medium, Large och X-Large
  • Inkluderar: Hoodie med luva, löstagbart uppladdningsbart batteri, USB-kabel och fjärrkontroll
  • Material: Fiberoptiskt tyg
  • Batteritid: 4-8 timmar beroende på val av ljusläge
  • Tvättråd: Handtvätt rekommenderas med tvål och varmt vatten, tål ej maskintvätt
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner