Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Mysiga och varma strumpor med halkskydd

Till kassan

Se även

Mysiga och varma strumpor med halkskydd

(1)
Skriv en recension
Mysiga och varma strumpor med halkskydd
Mysiga och varma strumpor med halkskydd
159 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av ADEVE

Bevaka produktens pris

  • Fri Frakt
Fluffiga, mysiga och varma strumpor med halkskydd. Extremt mjuka och sköna. Vintermotiv. Perfekt i stugan och på hala kalla golv. Halksockor för vuxen och äldre ökar säkerheten. Att använda halksockor är extra viktigt för personer med sämre balans, nedsatt styrka och/eller för de som lider av yrsel. Men givetvis kan dessa sockar användas av alla. Många olyckor skulle undvikas om fler använde halkstrumpor i vardagen. 100% Akryl Maskintvätt, 30C

3.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Leveransvillkor

Ej uthämtat paket Om du inte fått din produkt inom en vecka så ska du kontakta oss så vi kan undersöka var den är innan den går i retur till oss. ADEVE förbehåller sig alltid rätten att debitera dig för paket som inte hämtas, för närvarande 150 kr. Det motsvarar de extra kostnader som uppstår för oss i form av returfrakt och returhantering. I övrigt gäller Cdon:s allmänna villkor §6. Retur Vid ånger Du som kund ombesörjer returfrakten. ADEVE hjälper gärna till med en returetikett via mail mot betalning. Vi tar endast ut vad vi frakten kostar enligt vårt fraktavtal vilket varierar med vikten på paketet. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med det så får du prisuppgift. Men du kan också skicka till oss med egen fraktmetod. Tänk på att en produktbox måste vara hel för att kunna sälja produkten igen. Ingen vill ju få en produkt i en trasig box. Så returnera med det i åtanke. ADEVE kan göra ett prisavdrag som motsvarar värdeminskningen om det uppstått orimliga skador på produkt eller produktbox. I övrigt gäller Cdon:s allmänna villkor §7.

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.