Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell

1 / 10

Skalbyxa Renata 3L Pant Shell

1199 kr

-40%

Rek pris. 1999 kr
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell från áhhká är en robust skalbyxa med alla de funktioner du kan tänkas behöva. Funkar till alla outdooraktiviteter och är ett par pålitliga skalbyxor som kan användas länge. Skalbyxan fungerar som ett yttersta väderskydd,
Läs mer
Skalbyxa Renata 3L Pant Shell från áhhká är en robust skalbyxa med alla de funktioner du kan tänkas behöva. Funkar till alla outdooraktiviteter och är ett par pålitliga skalbyxor som kan användas länge. Skalbyxan fungerar som ett yttersta väderskydd, lager 3. Du anpassar dina lager under byxan efter aktivitet och väder och har på så vis alltid lagom temperatur.

I 3-lagers konstruktion (foder laminerat ihop med yttertyg och áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10 000 mm vattenpelare och andningsförmåga upp till 7000 g/m2/24h. Vävd i tvåvägsstretch med tejpade sömmar. Byxan stängs med två tryckknappar och invändig kardborreknäppning. Gylf med dragkedja. Dubbel kardborreknäppning i sidorna. Justerbar midjevidd med resår och knapp på insidan. Borstad polyester på insidan av linningen bak samt silikonband (antiglid). Vattentäta tvåvägsdragkedjor som löper längs sidorna på benen med möjlighet att öppna dem helt, vilket ger rörelsefrihet och gör byxan lätt att ta av och på. Förböjda knän. Förstärkt tyg och snölås i bensluten. Justerbart benslut med kardborreknäppning. En benficka fram med vattentät dragkedja. Beninnerlängd ca 84 cm.

Renata Chlumska är äventyrerskan som tagit sig till toppen av Mount Everest, paddlat kajak över Nordamerika och nu har siktet inställt på rymden. Men trots att hon har upplevt extrema strapatser så älskar Renata sina vardagsäventyr. Och det är hennes samlade erfarenheter från det extrema till det vardagliga som resulterat i áhkká by renata en kollektion framtagen för att klara av en äventyrlig vardag. Renata är den första svenska kvinnan att genomföra The Seven summits . Under denna resa har Renata designat en egen kollektion, áhkká by Renata, som hon burit under delar av detta stora äventyr.

Denna byxa har en vattenavvisande behandling som är vänligare mot miljön och fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC), vilket gör att du kan behöva återaktivera impregneringen om du märker att vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur, t.ex. genom strykning eller torktumling.  Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

• Yttertyg: 95% Polyamid, 5% Elastan
0
Bli den första att skriva en recension