Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Gigaset E290 Duo ohne Anrufbeantworter DECT-telefon Svart

Fri frakt
-7%
Gigaset E290 Duo ohne Anrufbeantworter DECT-telefon Svart
Gigaset E290 Duo ohne Anrufbeantworter DECT-telefon Svart
790 kr
Rekommenderat pris: 850 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  3-5 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Conrad

Bevaka produktens pris

 • Stor, kontrastrik svart-vit display
 • Stora knappar med stor trycksättning
 • Snabbvalsknappar för viktiga telefonnummer
 • Förstärkarfunktion för extra högt lyssnande
 • Olika akustik-profiler för optimal frekvens
En telefon med stora knappar för gammal och ung
Ring utan onödigt snicksnack. Men med högklassig utrustning för dagligt bruk. Som produkt i life-serien kombinerar Gigaset E290 modern design och funktionalitet, som särskilt för personer med speciella behov när det gäller att se, se och utveckla knappar. Stora knappar, lättavläst display och ergonomisk grundform gör produkten bekväm för telefonupplevelser i alla åldersgrupper. Version E290A har dessutom en inbyggd digital telefonsvarare.

Komfort och säkerhet med en knapptryckning
Det enkla valet av telefonnummer är inledningen till en bekväm telefonupplevelse. Just därför gör det ergonomiska tangentbordet i stortelefonen Gigaset E290 hanteringen nu så bekväm som möjligt: Stora, belysta och tydligt märkta knappar ger god läsbarhet. Särskilt viktiga kontakter, till exempel i en nödsituation, kan du spara på en av de två snabbvalsknapparna A / B. Om du bara vill ringa ett telefonnummer från telefonen är direktuppringningsfunktionen användbar. I svåra situationer räcker det att trycka på valfri knapp för att aktivera ett telefonnummer som har sprinda i förväg.

Stor text, perfekt kontrast
Särskilt vid långa telefonnummer med många siffror förlorar man snabbt översikten. Den stora, belysta svarta-vita displayen på Gigaset E290 kan däremot ställas in på önskad kontrast och ger bästa läsbarhet. I jumboläget visas alla siffror du väljer extra stort. Även i menyn är det så kallade single-Icon-läget, alltså en symbol per displaysida, särskilt enkelt att navigera.

Så högt och tydligt som de behöver det
Med flexibelt inställbar volym och varierande ringsignaler för inkommande samtal anpassar sig alla ljudfunktioner hos Gigaset E290 till olika behov. Så kan till exempel ljudvolymen regleras i fem nivåer och fördubblas med förstärkarfunktionen för det pågående samtalet. Oavsett om du lyssnar på en telefon eller pratar i handsfree-läge, du kan lita på förstklassig ljudkvalitet och klart tal. Tack vare kompatibiliteten med hörapparater och möjligheten att anpassa frekvensområdet till dina personliga lyssningsförmåga kan du ringa samtal till ett nöje - för gammal och ung.

Enkel installation, enkel användning
Prata i telefon med det bekväma funktionen Gigaset E290. Det börjar redan vid installationen: Tack vare Plug & Play blir det en enkel start - packa upp, anslut, ringa. Greppstrukturen på sidan av handenheten ger säker hållning, medan en intuitivt uppbyggd menystyrning stöder den enkla hanteringen. I den stora telefonboken kan du ta upp till 150 kontakter. 32 telefonnummer kan du föra in i en spärrlista och bestämma om samtalen helt undertrycks eller bara visas med en optisk signal. Du kan också hantera anonyma samtal utan att behöva överföra numret på samma sätt. På så sätt får du lugn och ro mot oönskade samtal.

Telefonen finns alltid till hands - med extra handenheter
Det känner alla igen: Du står just i köket och förbereder dig för mat, eftersom det ringer på telefonen i vardagsrummet. Ofta kan man inte ta emot samtalet i tid. Med utökningen av ditt Gigaset-fasta nätsystem med extra handenheter har du nu alltid en telefon nära till hands. I köket, i vardagsrummet eller på hemmakontoret. Som perfekt komplettering till din telefon (maximalt 4 handenheter är möjliga) rekommenderar vi handenheten Gigaset E290HX, som antingen kan anslutas till telefonbasen eller direkt till DECT- och CATiq-routern. Vilka andra enheter som är kompatibla med E290 och E290A, får du reda på här.

ECO DECT för telefonsamtal utan strålning
Precis som alla trådlösa telefoner från Gigaset är E290-serien även utrustad med miljövänlig ECO-DECT-teknik. Telefonerna är strålningsfria i standby-läge och det även vid drift av flera handenheter, förutsatt att basstationen och alla inloggade handenheter ECO DECT stöder. Under ett samtal anpassar sig sändningseffekten automatiskt till avståndet mellan bas och handenhet. Ju kortare avstånd till basen, desto mindre strålning. För maximal DECT-räckvidd kan du när som helst avaktivera ECO-DECT-läget.

OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.

1.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .