Köpvillkor Digitala Produkter

Köpvillkor - Digitala Produkter

För att handla på CDON.COM måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar samt reserverar oss för eventuella prisfel som kan förekomma på siten.

1. Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi snarast en bekräftelse per e-post med information om din order till dig. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

2. Betalningsalternativ
Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Betal- och kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner DIBS DebiTech för att garantera snabb och säker betalning. Alla anslutningar till eller från vår betalningspartner DIBS-Debitech sker med krypterad HTTP-anslutning (HTTPS) med 128 bitars SSL-kryptering. På ditt kontoutdrag kan det komma att stå DIBS-DebiTech.

3. Ångerrätt
Nerladdning av digitala produkter klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion.

4. Redownload
Vill du ladda ner dina produkter på nytt kan du göra det genom att gå in på redownloadsidan. Klicka på länken Nya redownload i kundservicerutan och logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Produkterna ligger kvar för nedladdning i maximalt två år, beroende på produkt.

5. Lagval
Vid eventuell tvist kommer CDON.COM att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.