Tillbaka till toppen
Lasersvärd Galactic - 2 pack
Lasersvärd Galactic - 2 pack
Lasersvärd Galactic - 2 pack
Lasersvärd Galactic - 2 pack

1 / 4

Lasersvärd Galactic - 2 pack

(12 recensioner)
299 kr
Lasersvärd Galactic är en leksak som liknar lasersvärden från Star Wars. När man trycker på en knapp på handtaget så lyser svärdet upp. Lasersvärdet är tillverkat av hårdplast och färgen går att byta enkelt via knappen på handtaget. Från 3 år. Sälje
Läs mer
Lasersvärd Galactic är en leksak som liknar lasersvärden från Star Wars. När man trycker på en knapp på handtaget så lyser svärdet upp. Lasersvärdet är tillverkat av hårdplast och färgen går att byta enkelt via knappen på handtaget. Från 3 år.

Säljes i 2-pack.

Kräver 3 x AAA-batterier (ingår ej)
H

Hannah

För 10 månader sedan

För det priset, super bra! Finns både inställningar med ljudeffekter och utan till alla olika ljus, jag var en jedi på en halloweenfest och hade grönt med ljud och ibland utan, jag slogs dessvärre med darthvader väldigt hårt så mitt lasersvärd gick sönder klockan 04 på natten men skulle ändå säga att det var rätt så slagvänligt då jag hade många fighter den kvällen! Sjukt nöjd!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

C

Christian

För 6 månader sedan

Barnen tycker om dem.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Sara

För 8 månader sedan

Barnen tyckte att dessa var väldigt roliga, de har ljud och kan lysa i många olika färger. Bland annat finns ett läge där de byter färg när man slår med svärdet. Tyvärr var det inte särskilt bra kvalitet. Det ena svärdet var trasigt i handtaget redan vid ankomst, vilket jag fick kompensation för (eller hade kunnat reklamera), men det gick ändå sönder helt efter en vecka.

B

Bara en fungerade

För 9 månader sedan

Bara en av dem som fungerade :/

J

JoP

För 8 månader sedan

Köpte dom i tron om att de skall vara utskjutbara då ena bilden visar "adjustable". Men tyvärr är de i fast storlek. Säkert inget fel på svärden men har inte den funktionen som bilden visar. Bägge våra lyser fint och låter också men tyvärr stänger de inte av sig utan att vi drar ut ena batteriet.