Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot 75274
LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot 75274
LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot 75274
LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot 75274

1 / 4

LEGO Star Wars TIE Fighter Pilot 75274

(47 recensioner)
943 kr
Utmana dina byggkunskaper och väck minnen från klassiska Star Wars™ stridsscener med denna LEGO® Star Wars TIE Fighter Pilot Helmet (75274) att bygga och visa upp! En fantastisk present till Star Wars fantaster från 18 år och erfarna LEGO byggare, me
Läs mer
Utmana dina byggkunskaper och väck minnen från klassiska Star Wars™ stridsscener med denna LEGO® Star Wars TIE Fighter Pilot Helmet (75274) att bygga och visa upp! En fantastisk present till Star Wars fantaster från 18 år och erfarna LEGO byggare, med ikoniska konturer och detaljer som vackert återskapats med LEGO klossar och klistermärken. Bygg och visa upp Denna Star Wars samlarhjälm har en bas med namnskylt och kommer garanterat att dra till sig uppmärksamhet både hemma och på kontoret. Och kolla in de andra byggbara LEGO Star Wars modellerna som är nya för maj 2020 – Stormtrooper Helmet (75276) och Boba Fett Helmet (75277). En galax full av skoj! Sedan 1999 har LEGO Koncernen återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars universumet. LEGO Star Wars är dess mest framgångsrika tema, med ett stort utbud av set att leka med och visa upp som kommer att glädja fans i alla åldrar. Visa upp dina byggkunskaper i elitklass genom att bygga denna snygga Star Wars™ TIE Fighter-pilothjälm (75274). En underbar uppvisningsmodell som kommer att glädja alla fans med massor av vackra LEGO® klossbyggda detaljer. Den ikoniska designen hos en TIE Fighter-pilothjälm återges med LEGO® klossar och klistermärken och väcker minnen av episka Star Wars™ filmscener, och basen med namnskylt gör den till en cool uppvisningsmodell. Detta LEGO® set ingår i en serie med byggbara LEGO® Star Wars™ samlarmodeller – kolla även in Stormtrooper Helmet (75276) och Boba Fett Helmet (75277). Detta Star Wars™ byggset med 723 delar ger en fördjupande, utmanande byggupplevelse för erfarna LEGO® byggare och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskningsgåva till alla Star Wars fans från 18 år. Denna TIE Fighter-pilothjälm är 19 cm hög, 13 cm bred och 15 cm djup – den kräver inte mycket plats för uppvisning men dess snygga, autentiska detaljer kommer garanterat att dra uppmärksamhet till sig! Inga batterier behövs! Samlarbyggleksaken LEGO® Star Wars™ TIE Fighter Pilot Helmet erbjuder ett avstressande bygge med enbart LEGO® klossar. Så koppla av och njut av att skapa en vacker uppvisningsmodell! Ska du köpa detta coola byggset till ett Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Oroa dig inte. Det levereras med enkla instruktioner så att de kan öppna lådan och ta sig an det komplexa bygget med självförtroendet i topp. Det finns ett brett utbud av LEGO® Star Wars™ set för fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa scener från filmerna, hitta på egna storslagna berättelser eller bara bygga och visa upp de fantastiska modellerna. Du behöver inte använda Kraften för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de passar ihop perfekt. LEGO® klossar och delar krossas, vrids, tappas, värms och analyseras för att säkerställa att denna roliga Star Wars™ byggleksak uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden (och i alla andra galaxer!).

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .