Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
LEGO® Super Mario Character Pack S2 71386
LEGO® Super Mario Character Pack S2 71386

1 / 2

LEGO® Super Mario Character Pack S2 71386

(7 recensioner)
39 kr

-20%

Rek pris. 49 kr
10 byggbara karaktärer att samla på för att göra banorna som barn skapar med LEGO® Super Mario™ startbanan och expansionsseten ännu roligare.Ge LEGO® Super Mario™ fans en överraskning som hjälpe
Läs mer

10 byggbara karaktärer att samla på för att göra banorna som barn skapar med LEGO® Super Mario™ startbanan och expansionsseten ännu roligare.


Ge LEGO® Super Mario™ fans en överraskning som hjälper dem att skapa ännu mer spännande banor. Samlarleksakerna i Karaktärspaket – Serie 2 (71386) innehåller en hemlig, byggbar karaktär med actiontagg. Det finns 10 LEGO Super Mario karaktärer att samla på: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, Poison Mushroom, Thwimp, Fly Guy och Bone Goomba. Varje karaktär är utformad för att användas med Äventyr med Mario – Startbana (71360), som krävs för interaktivt spel. Cool app Det finns instruktioner i varje paket och i gratisappen LEGO Super Mario, som också har digitala verktyg för att göra byggandet extra roligt, kreativ inspiration och en säker plattform där barn kan dela sina idéer. Oändliga möjligheter LEGO Super Mario lekseten är fantastiska presenter till barn som vill vara med på den senaste trenden. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen ger liv åt en familjefavorit i verkligheten och låter byggare utöka och bygga om obegränsade banor.


• Lägg till ännu mer skoj till barnens interaktiva spel i LEGO® Super Mario™ världen med Karaktärspaket – Serie 2 (71386). Varje paket innehåller en hemlig byggbar karaktär med en actiontagg. 

• 10 unika LEGO® Super Mario™ karaktärer att samla på och spela med: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, Poison Mushroom, Thwimp, Fly Guy och Bone Goomba. 

• Du behöver Äventyr med Mario – Startbana (71360), med LEGO® Mario™ figuren, för att få hela spelupplevelsen. När LEGO Mario hoppar på dessa karaktärer reagerar han på olika sätt. 

• Detta samlarpaket med karaktärer är en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 6 år och ger nya möjligheter i LEGO® Super Mario™ världen. 

• Lägg till dessa karaktärer till startbanan, bygg om den och kombinera med LEGO® Super Mario™ expansionsseten för att skapa nya soloutmaningar och tävlingar med vänner och familj. 

• Varje förpackning innehåller illustrerade instruktioner som hjälper barn att bygga på egen hand. 

• Gratisappen LEGO® Super Mario™ har också bygginstruktioner, coola visningsverktyg som gör byggandet extra roligt och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök . 

• LEGO® Super Mario™ lekseten ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen. De är perfekt för solo- eller gruppspel och erbjuder oändliga kreativa utmaningar genom att bygga om och bygga ut. 

• Ända sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla så att de är lätta att sätta ihop varje gång. 

• LEGO® byggklossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.


Antal bitar: 24

Rekommenderad ålder: 6+Liknande produkter