Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Schleich Kaskelott 14764
Schleich Kaskelott 14764

1 / 2

Schleich Kaskelott 14764

139 kr
Kaskelott från Schleich Wild Life.Kaskeloten har en blek, vaxartad olja som kallas spermaceti i huvudet. Detta gör att den kan dyka ned till 3 000 meters djup och stanna kvar under vattnet i upp till två timmar.Ka
Läs mer

Kaskelott från Schleich Wild Life.

Kaskeloten har en blek, vaxartad olja som kallas spermaceti i huvudet. Detta gör att den kan dyka ned till 3 000 meters djup och stanna kvar under vattnet i upp till två timmar.
Kaskeloten har satt flera rekord. Det är den största tandvalen och den har den största munnen av alla valar. Den kan också svälja en person i ett stycke. Kaskeloten är dock inte farlig för människor utan är bara intresserad av att attackera bläckfiskar, som den äter cirka 1,5 ton av varje dag. Valens hjärna väger 9,5 kilo och är därmed den tyngsta bland alla däggdjur. Den navigerar genom haven med hjälp av ekolokalisering. Du kan höra den vissla, gnissla och stånka under vattnet på flera kilometers avstånd.

Schleich figurer är högkvalitativa, detaljtrogna, autentiska och handmålade. Figurerna främjar barnets kreativitet och fantasi. Figurerna är både populära att leka med och populära samlarobjekt.

Mått: 23,5 x 8 x 5,5 cm (B x D x H)

  • Rekommenderas ej till barn under 3 år
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .