Tillbaka till toppen
Mini syreslektionsdykning | Bärbar | Andningsenhet Mini | Med handpump | 0,5 L | Med syretank Svart

1 / 1

Mini syreslektionsdykning | Bärbar | Andningsenhet Mini | Med handpump | 0,5 L | Med syretank Svart

6 075 kr
Njut av den stora och stora undervattensvärlden med denna bärbara mini -syreslektion! Med en kapacitet på 0,5 liter syre kan du stanna under vatten i upp till 7 minuter. plus och minuspoäng + Portable + 7 minuter under vattnet + Ange t
Läs mer

Njut av den stora och stora undervattensvärlden med denna bärbara mini -syreslektion! Med en kapacitet på 0,5 liter syre kan du stanna under vatten i upp till 7 minuter.

plus och minuspoäng

+ Portable
+ 7 minuter under vattnet
+ Ange tanken själv med pumpen
+ mag Pumpa i ett flygplan själv för att fylla flaskan

Produktbeskrivning

Alla kan dyka och njuta av undervattensvärlden med NBSP; mini syrelektion. Denna flaska är mycket lämplig för människor där undervattensvärlden är känd och okänd och vill komma i kontakt med den varierade undervattenslivet. Du behöver inte göra en lång kurs för att kunna dyka med flaskan, men det är viktigt att gå igenom de grundläggande dykreglerna ordentligt.

Flaskan har ett kompakt format så att du enkelt kan ta flaskan överallt och använda. Med den medföljande handpumpen är det möjligt att fylla flaskan med syre för att ta ett vackert dopp i vattnet.

Detta är en komplett uppsättning som gör att du kan dyka direkt efter att du har fyllt flaskan. Innehållet är 0,5 liter som står i cirka 7 minuter under vattnet. Detta skiljer sig från person till person. En större person har mer lungkapacitet så att den kommer att göra mindre syre än en mindre person.

att veta varför mini -syreflaskedykningen är en bästsäljare?

7 minuter under vattnet Flaskan har en kapacitet på 0,5 liter syre. Detta gör att du kan hålla dig under vattnet i cirka 7 minuter.
kompakt På grund av den kompakta storleken kan du enkelt ta uppsättningen överallt och dyka på den plats där du vill!
själv toppplassennbsp; med uppsättningen få Du inkluderade en praktisk handpump. Med pumpen kan du fylla på flaskan själv och dyka igen när den passar dig!
är tillåtet på planet Det är möjligt att ta syreslektionen och handpumpen på semester med flyg.

har lång erfarenhet av duikartelen.nbsp;
Vi har arbetat i olika artiklar under en tid och har därför en mycket omfattande kunskap om kraven som kvaliteten på dykare Artiklar måste träffas. Kvalitet är därför av största vikt och vi tycker att det är viktigt att alla optimalt kan njuta av den senaste tekniken.

Produktspecifikationer:

Material: Aviation Aluminium/PC/matkvalitet Silikon
Produktstorlek: 35,2 cm höjd x 6 cm bild.
Tryck: 3000 psi/200 bar
Kapacitet: 0,5L

Packagekapacitet:

1 x SMACO S300 Mini SCUBA Tank
1 x Högt tryck Handpump
1 x förvaringsväska för handpumpen

Identifikation

EAN 6090531625630
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner