Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Xenoblade Chronicles 3 - Nintendo Switch

1 / 1

Xenoblade Chronicles 3 - Nintendo Switch

549 kr
Nintendo Switch spel Komplett med box och manual Utforska en ny värld som kommer att koppla samman framtiden för både Xenoblade Chronicles och Xenoblade Chronicles 2. Kliv in i rollerna som Noah och Mio som befinner sig mitt i kaoset mellan natio
Läs mer
Nintendo Switch spel

Komplett med box och manual

Utforska en ny värld som kommer att koppla samman framtiden för både Xenoblade Chronicles och Xenoblade Chronicles 2.

Kliv in i rollerna som Noah och Mio som befinner sig mitt i kaoset mellan nationerna Keves och Agnus. Sex karaktärer från dessa nationer går samman för att lära sig sanningen bakom konflikterna och tar sikte på Swordsmarch, ett land som genomborrats av ett gigantiskt svärd.
  • Slåss med upp till sju karaktärer: Liksom i tidigare Xenoblade Chronicles-spel börjar striderna med att direkt möta fiender på fältet. Spelare kan kontrollera Noahs sällskap med sex karaktärer samt ytterligare karaktärer som de kommer att möta under äventyret. Varje karaktär har sin egen roll i striderna, vilket möjliggör olika strategier.
  • Byte av klass: Noah är en Swordfighter, specialiserad på närstridsattacker, medan Mio är en Zephyr, som drar till sig fiendens uppmärksamhet och undviker attacker. Således har varje karaktär sin egen klass med sina egna styrkor. I takt med att spelare kommer längre in I äventyret går det att byta karaktärers klass och skapa en synnerligen anpassad grupp kämpar.
  • Nytt Interlink-system: Vart och ett av tag-team-paren, Noah och Mio, Lanz och Sena, Eunie och Taion kan använda Interlink-systemet om vissa villkor är uppfyllda. De kommer sedan att kombineras till en så kallad jätteform som kallas Ouroboros. Varje Ouroboros har sin egen kraftfulla uppsättning attacker, och att bestämma när man ska förvandla sig är nyckeln till att vinna en strid.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner