Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

TanCan Bronze Self-Tanning Spray 250ml

1 / 1

TanCan Bronze Self-Tanning Spray 250ml

219 kr

-27%

Rek pris. 299 kr
TanCan Bronze Self-Tanning Spray är en solspray med bronzer för hela kroppen som ger en gyllene naturtrogen och solbrun färg. Den är fri från parabener, mineralolja och parfym och ger en naturligt gyllenbrun färg utan a
Läs mer

TanCan Bronze Self-Tanning Spray är en solspray med bronzer för hela kroppen som ger en gyllene naturtrogen och solbrun färg. Den är fri från parabener, mineralolja och parfym och ger en naturligt gyllenbrun färg utan att ge rynkor eller skada din hud.

TanCan Bronze är det svenska originalet sedan 2004. En brun-utan-solspray för hemmabruk med färgguide (bronzer). Den fina spraymisten lägger sig tunt och jämnt över huden utan att behöva smörjas in för hand. Resultatet blir en jämn och naturtrogen solbrun färg som håller i ca en vecka.

De exklusiva råvarorna Erythrulose, Vitt te och Aloe Vera hjälper till att återfukta och bibehålla hudens spänst samtidigt som huden får ett hälsosamt utseende utan skadliga UV-strålar.

TanCan Bronze är enkel att applicera och genomförs lätt hemma. Spraya med cirkelrörelser över kroppen med ca 30 cm avstånd, blunda och håll andan vid applicering i ansiktet. Låt TanCan torka (använd gärna hårtork för att snabba på torkningen). Sprayen bör sedan verka i ca 4-6 timmar, därefter kan färgguiden (bronzern) duschas av. Du har nu en läcker solbrun färg som håller i cirka en vecka.

Innehåller: 250ml

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .