Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

 • Digital Produkt

Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021
Football Manager 2021

1 / 14

Football Manager 2021

479 kr

-13%

Rek pris. 553 kr
Managern är hjärtat i varje fotbollsklubb. I Football Manager 2021 förnyas fokuset på dig som aldrig förr med en dynamisk, realistisk tränarupplevelse och extrema detaljer, och ger dig alla verktyg du behöver för att nå elitstatus. Med mer än 50 na
 • Simulator, Sport
 • PC/Mac Download
Läs mer

Managern är hjärtat i varje fotbollsklubb. I Football Manager 2021 förnyas fokuset på dig som aldrig förr med en dynamisk, realistisk tränarupplevelse och extrema detaljer, och ger dig alla verktyg du behöver för att nå elitstatus.

Med mer än 50 nationer och 2 500 klubbar från alla nivåer av fotbollspyramiden att välja mellan är möjligheterna oändliga. Nu är det upp till dig, boss.

 • Välj de färger och den utmaning som passar dina ambitioner bäst och jobba sedan med klubbhierarkin för att uppfylla deras ... eller acceptera följderna.
 • Samarbeta med personalen för att avgöra hur stark och bred spelartruppen är innan du börjar leta runt på transfermarknaden. Förmodligen finns det en blivande stjärna i akademin som knackar på dörren till A-laget ...
 • Skapa taktiska strategier, formationer och spelstilar för varje situation för att maximera klubbens chanser att vinna matcher och hämta hem de tre poängen.
 • Lev dig in i spektaklet på matchdagen och njut av tränarglansen när dina planer går i lås på planen.

Interaktion

Det har aldrig varit mer meningsfullt och realistiskt att kommunicera med dina spelare och media. Gesterna gör att du kan uttrycka alla känslor, medan snabbchatten förbättrar de korta, informella samtal som är del av varje managers vardag. I FM21 får andra känna effekten av dina ord och se vilken typ av manager du är.

Matchdagen

Varje match känns som ett verkligt evenemang. Du får bättre analyser och råd under uppbyggnaden inför matchen och fler reaktioner och data efter matchen, inklusive vårt helt nya xG-system som låter dig veta hur bra eller dåligt ditt lag skött sig med hänsyn till hur många chanser som skapats. Dessa dataförbättringar tar dig i kombination med vårt omgjorda match-UI närmare händelsernas centrum än någonsin.

Värvning

Nya roller för personalen fräschar tillsammans med möten och interaktioner upp en av spelets populäraste aspekter. Rekryteringsmöten säkerställer nu att du och ditt scoutteam är på samma våglängd, både för nästa drag och för klubbens mer långsiktiga strategi på transfermarknaden. Dessutom kan du nu kontakta agenter direkt för att diskutera en spelares intresse för att komma till din klubb.

Slutet av säsongen

Återupplev dina kampanjer och njut av dina framgångar som aldrig förr. En ny säsongssammanfattning väljer ut dina bästa ögonblick både på och utanför planen, medan dina viktigaste segrar känns mycket härligare med förbättrade titelpresentationer och mängder av mediauppmärksamhet.

Det här är bara några av de nya funktionerna i Football Manager 2021, och fler kommer att avslöjas i våra kanaler i sociala medier under kommande veckor.

Det här är ett spel som belönar planering och kunskap, men det finns inget färdigskrivet slut eller något manus att följa, bara oändligt med möjligheter. Varje klubb har sin egen berättelse och det är upp till dig att skriva den.

FM21 Touch, den förenklade managerupplevelsen, ingår återigen gratis (endast på PC/Mac).

 • Genre
  Simulator Sport
 • Format
  PC/Mac Download
0
Bli den första att skriva en recension