Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

  • Digital Produkt

Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2

1 / 5

Resident Evil 2

389 kr
Rek pris. 405 kr
Det ikoniska mästerverket Resident Evil 2 är tillbaka, nu omgjort från grunden för en mer inlevelserik berättelse. Capcoms egen RE Engine lägger grunden för en modern tolkning av den klassiska överlevnadsrysaren. Upplev slående verklighetstrogen gra
  • Action
  • PC Download
Läs mer

Det ikoniska mästerverket Resident Evil 2 är tillbaka, nu omgjort från grunden för en mer inlevelserik berättelse. Capcoms egen RE Engine lägger grunden för en modern tolkning av den klassiska överlevnadsrysaren. Upplev slående verklighetstrogen grafik, ljud som får pulsen att stiga och en ny vinkel över axeln i kombination med omgjorda kontroller och alla spellägen från det ursprungliga spelet.

Resident Evil 2 är tillbaka med samma klassiska action, nervkittlande utforskning och kluriga pussel som definierade serien. Följ med den oerfarna polisen Leon S. Kennedy och collegestudenten Claire Redfield, som träffas när ett hemskt utbrott i Raccoon City förvandlar befolkningen till livsfarliga zombier. De två huvudpersonerna har varsin separat kampanj som låter dig se händelseförloppet ur deras perspektiv. Det är upp till dig att rädda de två populära karaktärerna och gå till botten med vad som ligger bakom det fruktansvärda angreppet mot staden. Kan de ta sig därifrån?

・En kuslig nytolkning av en skräckklassiker: Spelet är baserat på originalet från 1998, men har gjorts om helt från grunden för en mer inlevelserik upplevelse.

・Ett helt nytt perspektiv: Med en ny kameravinkel över axeln och moderniserade kontroller har spelet tagit klivit in i 2000-talet, samtidigt som det fortfarande erbjuder en nostalgitripp med alla ursprungliga lägen från originalet.

・Skrämmande realistisk grafik: Resident Evil 2 använder Capcoms egen RE Engine och levererar fotorealistisk grafik med otrolig ljussättning som verkligen sätter stämningen i korridorerna på polisstationen.

・Möt de groteska massorna: Zombierna återvänder från de döda med allt blod och alla inälvor man kan önska sig. Pistolskott gör synbar skada där du träffar, så varje kula räknas.

・Seriens hörnstenar är tillbaka: Ge dig in i intensiva strider mot fiender, utforska mörka korridorer, lös pussel för att öppna vägen framåt och utnyttja föremål du samlat på dig för att överleva.

・Populära karaktärer som du aldrig sett dem: Följ med polisen Leon S. Kennedy på hans första dag på jobbet, och hjälp collegestudenten Claire Redfield att hitta sin bror mitt i en pågående zombieepidemi.

・Spela som båda hjältarna: Leon och Claire har varsin kampanj som låter dig se berättelsen ur bådas perspektiv.

  • Genre
    Action
  • Format
    PC Download
0
Bli den första att skriva en recension