Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

 • Digital Produkt

The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle
The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle
The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle
The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle
The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle
The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle

1 / 6

The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle

809 kr

-5%

Rek pris. 851 kr
För de fans som vill ha allt innehåller The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle: The Outer Worlds The Outer Worlds: Expansion Pass, med berättelseexpansionerna Peril on Gorgon och Murder on Eridanos.  The Outer Worlds (Origina
 • Roleplaying
 • PC Download
Läs mer

För de fans som vill ha allt innehåller The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle:

 • The Outer Worlds
 • The Outer Worlds: Expansion Pass, med berättelseexpansionerna Peril on Gorgon och Murder on Eridanos. 
 • The Outer Worlds (Original Soundtrack), med 43 originallåtar från spelet


THE OUTER WORLDS

The Outer Worlds är ett prisbelönt science fiction-rollspel sett ur första person för en spelare från Obsidian Entertainment och Private Division.

Du åker vilse med ett skepp med kolonisatörer som är på väg mot galaxens bortre gräns. Flera decennier senare vaknar du och upptäcker en djupgående konspiration som hotar att utplåna kolonin Halcyon. Medan du utforskar rymdens mest avlägsna hörn och stöter på olika fraktioner som alla strävar efter makt kommer den karaktär du bestämmer dig för att bli att avgöra hur denna spelardrivna berättelse utvecklar sig. I företagets ekvation för kolonin är du den okända variabeln.

Ett rollspel med en spelardriven berättelse: I stil med Obsidians tradition är det upp till dig hur du tar dig an The Outer Worlds. Dina val påverkar inte bara hur berättelsen utvecklar sig utan även skapandet av din karaktär, dina följeslagares berättelser och spelets olika slut.

Du kan ha brister, på ett bra sätt: Nytt i The Outer Worlds är idéen med brister. En intressant hjälte har formats av de brister denne bär med sig. När du spelar The Outer Worlds håller spelet koll på din upplevelse för att ta reda på vad du inte är särskilt bra på. Blir du anfallen av Raptidons hela tiden? Om du tar Raptiphobia-bristen får du en negativ effekt när du konfronteras med de våldsamma varelserna, men du blir även genast belönad med en extra bonus till din karaktär. Detta alternativa sätt att ta sig an spelet hjälper dig att bygga den karaktär du vill ha när du utforskar Halcyon.

Led dina följeslagare: Under din resa genom den mest avlägsna kolonin kommer du att stöta på en mängd karaktärer som vill gå med i din besättning. Alla dessa följeslagare har unika förmågor och sina egna uppdrag, motivationer och ideal. Det är upp till dig att hjälpa dem att uppnå sina mål eller använda dem för din egen vinning.

Utforska företagskolonin: Halcyon är en koloni vid galaxens bortre gräns som ägs och drivs av en styrelse. De kontrollerar allt ... förutom de utomjordiska monster som lämnats kvar efter att terraformeringen av kolonins två planeter inte riktigt gick enligt planen. Hitta ditt skepp, sätt ihop din besättning, och utforska bosättningarna, rymdstationerna och andra intressanta platser i Halcyon.

THE OUTER WORLDS: EXPANSION PASS

The Outer Worlds Expansion Pass innehåller två berättelseexpansioner. Upplev mystiska nya konflikter, spännande uppdrag, märkliga nya platser, bisarra vapen, lömska karaktärer och nya sätt att hjälpa eller trotsa Halcyons styrelse med två nya expansioner som fortsätter handlingen i det mörkt humoristiska, kritikerhyllade och prisbelönta sci-fi-rollspelet från Obsidian Entertainment och Private Division.

 • The Outer Worlds: Peril on Gorgon Undersök de mörka hemligheterna bakom ett av de mest ambitiösa forskningsprojekten i Halcyon: utvecklingen och syntetiseringen av Adrena-Time, en drog tänkt att förbättra arbetarnas produktivitet i hela kolonin.

 • The Outer Worlds: Murder on Eridanos. Bege dig upp i himlen över Eridanos och lös det mest storslagna mordmysteriet i Halcyon-kolonin! Alla är misstänkta i detta märkliga mordmysterium efter att Rizzos anställda talesperson, den berömda Halcyon Helen, hittats död.

Du behöver ett exemplar av The Outer Worlds på samma plattform för att kunna spela innehållet i expansionspasset.

THE OUTER WORLDS (ORIGINAL SOUNDTRACK)

Upplev spänningen och känslan i The Outer Worlds med kompositören Justin E. Bells dramatiska låtar. The Outer Worlds (Original Soundtrack) innehåller 43 låtar som lyfter fram de briljanta platser, oförglömliga karaktärer och spännande ögonoblick som spelarna upplever i det kritikerhyllade rollspelet.

Vissa låtar framfördes av en 70-mannaorkester och innehöll solonummer av internationellt erkända basflöjtspecialisten Peter Sheridan. Peter spelade den ovanliga kontrabasflöjten och subkontrabasflöjten som du kan höra i inledningen av Hope (Title Theme).

 • Genre
  Roleplaying
 • Format
  PC Download
0
Bli den första att skriva en recension