Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

  • Digital Produkt

The Sims™ 4 Discover University

1 / 1

The Sims™ 4 Discover University

399 kr
Rek pris. 405 kr
Börja plugga och visa din skolanda i The Sims 4 Studentliv Expansion Pack, där simmarna skriver in sig på universitetet, utforskar kollegiala upplevelser och roar sig med fritidsaktiviteter. Läs kurser som förbereder dina simmar på en karriär inom t
  • Simulator
  • PC/Mac Download
Läs mer

Börja plugga och visa din skolanda i The Sims 4 Studentliv Expansion Pack, där simmarna skriver in sig på universitetet, utforskar kollegiala upplevelser och roar sig med fritidsaktiviteter. Läs kurser som förbereder dina simmar på en karriär inom teknik, utbildning eller juridik. Upptäck robotteknik och pingis, och spela det rivaliserande universitetet ett spratt. Plugga hårt, ta sovmorgon och ge skolans maskot en high five – men glöm inte betygen!

HUVUDINNEHÅLL

Hitta rätt på skolan – Välkommen till Britechester! Starta ett nytt kapitel för din sim på det historiska universitetet i Britechester eller det moderna Foxburyinstitutet. Bo i studentrum eller utanför campus, utforska Britechester på cykel, häng i studentparken och plugga på biblioteket. Heja på studenterna vid skolevenemang och bär skolans färger för att visa din sims lojalitet.

Visa klass – Simmarna skriver in sig vid det universitetet som är mest intressant och hittar kurser i biologi, datorvetenskap, konsthistoria eller till och med illdåd. Gå på föreläsningar eller arbeta med uppsatser och presentationer – ju mer din sim lär sig, desto bättre går det i karriärer inom skola, juridik och teknik. Närvaro eller frånvaro påverkar din sims betyg så det är viktigt att planera tiden.

Möt, mingla och utforska – Det är upp till dig hur din sim tar sig an universitetslivet. De kan plugga hela natten för att göra klart hemuppgifterna eller chilla och ta sovmorgon. Och med aktiviteter som juicepong, fotbollsjonglering och skönt häng med korridorkompisarna har det aldrig varit roligare att ta en paus! Dessutom kan din sim delta i skolorganisationer för robotteknik, debatter, konst eller kanske den mystiska hemliga föreningen. Under skolårets gång blir dina simmar sitt bästa jag och upptäcker vilka de är menade att vara.

Visa upp din campusstil – Gör dina simmars rum mysigare med studentrumsinredning som reflekterar deras personlighet, med saker som affischer och en minikyl. Sen utvecklar du deras stil som du vill – antingen med "sen till föreläsningen"-träningsbyxor eller slacks som visar deras bästa jag. Det finns alltid ett sätt att visa skolanda eller imponera på kursare.

  • Genre
    Simulator
  • Format
    PC/Mac Download
0
Bli den första att skriva en recension