Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

The Sims™ 4 Snöiga bergen Expansion Pack

Till kassan

Se även

The Sims™ 4 Snöiga bergen Expansion Pack

(0)
Skriv en recension

PC Download

The Sims™ 4 Snöiga bergen Expansion Pack
The Sims™ 4 Snöiga bergen Expansion Pack
The Sims™ 4 Snöiga bergen Expansion Pack
The Sims™ 4 Snöiga bergen Expansion Pack
The Sims™ 4 Snöiga bergen Expansion Pack
399 kr
Rekommenderat pris: 407 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Simulator, Tillägg
  • PC Download

Utrusta dig för spännande snösporter, slappa i naturliga varma källor och designa ett Japan-inspirerat hem i The Sims™ 4 Snöiga bergen Expansion Pack*! Upptäck nya sätt att gå på äventyr – utmana dina simmar att klättra till toppen och hitta vänner i Mt. Komorebis värld. Här finns något för alla livsstilar, från att åka släde och snowboard till en hot pot runt kotatsubordet.

UTVALT INNEHÅLL:

JAGA KICKEN

Testa din sims färdighet och uthållighet med aktiviteter på berget! Greppa skidorna för ett utförsåk, spänn fast snowboarden och shredda, eller klä dig varmt och åk släde med en annan sim. Föredrar du att ta dig uppåt? Bygg upp simmens bergsklättringsfärdighet och ge din sim utmaningen att nå toppen under knepiga, och ibland farliga, utflykter.

HITTA DITT ZEN

Låt din sims bekymmer flyta bort i de varma källorna. Sedan kan du varva ner runt en hot pot vid kotatsubordet eller umgås under en fotvandring i bambuskogar och snöklädd terräng. Njut av stillheten på tankfulla promenader med lugnande musik där du tar kontroll över dina känslor och finner ditt innersta zen.

SKAPA DIN FRISTAD

Oavsett om du föredrar traditionella detaljer eller moderna drag av Japan-inspirerade möbler och inredning, så kan du införliva shojidörrar, -fönster och -skärmar, tatamimattor och annat för att designa ett hem som kompletterar ditt liv. Ta av dig skorna i din genkanentré, i det svaga ljuset från papperslyktorna i taket, eller bygg din egen stenträdgård utomhus!

DEFINIERA DIN LIVSSTIL

Lås upp nya personligheter och relationseffekter med nya livsstilar och känslostämningar. Livsstilar uppstår som respons på din sims handlingar och vanor, och ändrar simmens beteende därefter. På liknande sätt kan delade upplevelser inspirera till känslostämningar som får en bestående effekt på simmarnas relationer till varandra och hur de umgås.

Genre:
Simulator
Tillägg
Format:
PC Download

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.