Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Assassin's Creed The Ezio Collection

1 / 1

Assassin's Creed The Ezio Collection

(3 recensioner)
199 kr

-29%

Rek pris. 279 kr
Lev som Ezio, lär dig lönnmördarnas sätt och hämnas för sveket mot din familj i renässansens Italien på 1400-talet, fortsätt vidare till Rom och avsluta resan i 1500-talets Konstantinopel.Assassin’s
 • Action, Äventyr
 • Playstation 4
Läs mer
Lev som Ezio, lär dig lönnmördarnas sätt och hämnas för sveket mot din familj i renässansens Italien på 1400-talet, fortsätt vidare till Rom och avsluta resan i 1500-talets Konstantinopel.

Assassin’s Creed II – Ezios saga börjar när du slåss och utforskar den italienska renässansens öppna värld i en era av konst, rikedom och mordisk konspiration.

Assassin’s Creed Brotherhood – Färdas till Italiens största stad, Rom, centrum för makt, girighet och korruption, när Ezio axlar rollen som ledare över ett helt brödraskap lönnmördare.

Assassin’s Creed Revelations – Två lönnmördare, ett öde. Ge dig ut på Ezios sista äventyr i hans stora mentor Altaïrs fotsteg, på jakt efter svar och uppenbarelser i 1500-talets Konstantinopel i hjärtat av det Osmanska imperiet.

UPPLEV HELA EZIOS HISTORIA
Spela som Ezio, den mest hyllade och ikoniska lönnmördaren i Assassin’s Creed-serien, på hans resa från ung man till den mest legendariska ledaren över lönnmördarnas brödraskap, och på hans sista jakt på svar genom alla enspelarkampanjer och alla enspelartillägg från de tre spelen tillsammans.

FÖRBÄTTRAT FÖR DEN NYA GENERATIONEN
Upplev de tre klassikerna med bättre hårdvara och processorkraft, vilket ger historierna mer inlevelse och nytt liv med förbättrad grafik och efterbehandling.

SPÄNNANDE SPELINNEHÅLL OCH BONUSFILMER
Ta reda på mer om Ezios liv i kortfilmerna Assassin’s Creed Lineage® och Assassin’s Creed Embers™ som ingår. • Expansionspaket
  Nej
 • Genre
  Action Äventyr
 • Format
  Playstation 4
 • EAN
  3307215977446

Liknande produkter