Tillbaka till toppen
Assassin's Creed The Ezio Collection

1 / 1

Assassin's Creed The Ezio Collection

(3 recensioner)
279 kr
Lev som Ezio, lär dig lönnmördarnas sätt och hämnas för sveket mot din familj i renässansens Italien på 1400-talet, fortsätt vidare till Rom och avsluta resan i 1500-talets Konstantinopel. Assassin’s Creed II – Ezios saga börjar när du slåss och utf
  • Action, Äventyr
  • Playstation 4
Läs mer
Lev som Ezio, lär dig lönnmördarnas sätt och hämnas för sveket mot din familj i renässansens Italien på 1400-talet, fortsätt vidare till Rom och avsluta resan i 1500-talets Konstantinopel.

Assassin’s Creed II – Ezios saga börjar när du slåss och utforskar den italienska renässansens öppna värld i en era av konst, rikedom och mordisk konspiration.

Assassin’s Creed Brotherhood – Färdas till Italiens största stad, Rom, centrum för makt, girighet och korruption, när Ezio axlar rollen som ledare över ett helt brödraskap lönnmördare.

Assassin’s Creed Revelations – Två lönnmördare, ett öde. Ge dig ut på Ezios sista äventyr i hans stora mentor Altaïrs fotsteg, på jakt efter svar och uppenbarelser i 1500-talets Konstantinopel i hjärtat av det Osmanska imperiet.

UPPLEV HELA EZIOS HISTORIA
Spela som Ezio, den mest hyllade och ikoniska lönnmördaren i Assassin’s Creed-serien, på hans resa från ung man till den mest legendariska ledaren över lönnmördarnas brödraskap, och på hans sista jakt på svar genom alla enspelarkampanjer och alla enspelartillägg från de tre spelen tillsammans.

FÖRBÄTTRAT FÖR DEN NYA GENERATIONEN
Upplev de tre klassikerna med bättre hårdvara och processorkraft, vilket ger historierna mer inlevelse och nytt liv med förbättrad grafik och efterbehandling.

SPÄNNANDE SPELINNEHÅLL OCH BONUSFILMER
Ta reda på mer om Ezios liv i kortfilmerna Assassin’s Creed Lineage® och Assassin’s Creed Embers™ som ingår.Expansionspaket Nej
Genre Action Äventyr
Format Playstation 4
EAN 3307215977446
A

Anonym

För 4 år sedan

Jag hade aldrig spelat assassin's creed innan och började med denna samlingen. Jag va ju såklart fast på 2 sekunder! Helt otroliga spel! Många timmars speltid och svårt att slita sig, rekommenderar verkligen ett köp av detta spel!

A

Anonym

För 4 år sedan

utan tvekan bland bästa assassins creed i hela ordningen efter Black flag helt okej restaurerat på 2 och brothterhood å revelations va lite sämre skick. Riktigt fin samling för övrigt riktigt bra gjort bra många timmars speltid rekommenderar fullt ut.

A

Anonym

För 5 år sedan

Oavsett om du är ny på serien eller har kört alla dessa förr så är detta ett måste i samlingen! 2 av de 3 spelen ligger definitivt i top5 över alla i serien, det är en ganska snygg remaster med tanke hur gamla spelen är samt många timmars speltid för ett billigt pris på rea, delvis 199:- vilket jag tycker ska sättas som ordinarie pris! Enjoy :)