Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Football Manager 2021

(6)
Skriv en recension

PC

449 kr
Frakt från 29 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    från 1 arbetsdag
    Frakt från 29 kr
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • Sport
  • PC
Nya funktioner och en dynamisk och verklighetstrogen tränarupplevelse levererar makalös realism och detaljer – du har aldrig haft större möjlighet att nå elitstatus. Det är du som är boss.

• Välj den klubb och utmaning som passar dina ambitioner bäst och jobba sedan med klubbhierarkin för att uppfylla deras ... eller acceptera följderna. Det finns fler än 2 000 spelbara klubbar från över 50 av de bästa fotbollsnationerna att börja resan i.

• Samarbeta med personalen för att avgöra hur stark och bred spelartruppen är. Ditt scoutteam hittar spelare som förbättrar truppen och förmodligen finns en blivande stjärna eller två i ungdomslaget som knackar på dörren till seniortruppen ...

• Skapa taktiska strategier, formationer och spelstilar för varje situation för att maximera klubbens chanser att vinna matcher och hämta hem de tre poängen. Ta snabbspåret till framgångar med populära förinställda taktiker från den riktiga fotbollsvärlden eller anpassa din egen spelstil.

• Lev dig in i spektaklet på matchdagen och njut av tränarglansen när dina planer går i lås på planen framför ögonen på dig. Du kan nästan känna smaken av seger.

Full information om alla nyheter i FM21 inklusive licensuppdateringar släpps i början av oktober på våra sociala kanaler, så följ oss nu för att vara ordentligt förberedd.

FM21 Touch, den förenklade managerupplevelsen som offrar detaljer för snabbhet, ingår återigen gratis (endast på PC/Mac).
Expansionspaket:
Nej
Genre:
Sport
Format:
PC
EAN:
5055277040421

5.0

Baserat på  6 recensioner

Visa fler recensioner (1)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.