Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Ghost of Tsushima

Playstation 4

-17%
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
499 kr
Rekommenderat pris: 599 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    från 1 arbetsdag
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • Action
  • Playstation 4

Det är slutet av 1200-talet, och Mongolväldet har ödelagt hela nationer med sin erövringskampanj i öst. Ön Tsushima är det enda som står mellan det japanska fastlandet och en jättelik mongolinvasion led av den grymma Khotun khan. Efter ett mongolangrepp mot ön är samurajkrigaren Jin Sakai en av få som lyckats överleva. Han beslutar sig för att göra allt han kan för att skydda sitt folk och ta tillbaka sitt hem. Jin Sakai måste lägga sina gamla traditioner åt sidan och gå sin egen väg – Spökets väg – i ett okonventionellt krig där Tsushimas frihet står på spel.

 

  • Inte ens krig rår på Tsushimas skönhet. Det här actionäventyret har en öppen värld med vidsträckta landsbygder och stora naturområden fulla av intressanta personer och historiska landmärken.
  • Ett spökes uppståndelse: För att återta Tsushima måste Jin ta hjälp och stöd av såväl gamla vänner som oväntade allierade. Han måste göra allt i sin makt för att bryta mot traditionerna, bli en ny sorts krigare och skydda det som återstår av sitt hem.
Blod, stål och gyttja: Ta dig an motståndare med din katana i medryckande samurajstrider och bemästra pilbågen för att eliminera hot på avstånd. Lär dig att smyga och skapa undanmanövrar för att förvirra och överraska fienden. 

©2020 Sony Interactive Entertainment LLC. Ghost of Tsushima är ett varumärke tillhörande Sony Interactive Entertainment LLC.
Expansionspaket:
Nej
Genre:
Action
Format:
Playstation 4
EAN:
0711719364900

5.0

Baserat på  5 recensioner

Visa fler recensioner (0)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .