Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

HITMAN 3

(0)
Skriv en recension

Xbox Series X

HITMAN 3
HITMAN 3
HITMAN 3
HITMAN 3
599 kr
Frakt från 29 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    från 1 arbetsdag
    Frakt från 29 kr
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • Action, Äventyr
  • Xbox Series X

HITMAN 3 är den dramatiska avslutningen på World of Assassination-trilogin och tar med spelarna på äventyr på stora sandlådekartor världen över. Den hänsynslöse Agent 47 återvänder för sin karriärs viktigaste kontrakt. Döden väntar.

Spelet ger dig oöverträffad frihet med dina mål och reagerar på allt du gör. Den stämningsfulla spelvärlden i HITMAN 3 drivs av IO Interactives prisbelönta Glacier-teknik, som möjliggör många valmöjligheter och stort omspelningsvärde.

 

Spellägen

Kampanjläge

Kampanjläget tar med dig på ett världsomspännande äventyr bland stora sandlådekartor och ger dig den dramatiska avslutningen på World of Assassination-trilogin.

Elusive Targets

Elusive Targets är den ultimata Hitman-utmaningen. Du måste hitta ett unikt mål, utan hjälp från gränssnittet eller Instinct-systemet, och improvisera ihop en plan för att eliminera det. Det här läget är utformat för att ge dig en intensiv och nervkittlande upplevelse.

 

Escalations

I det här läget kan du vänta dig ett riktigt elddop, då kontraktet blir svårare och svårare att fullfölja för varje steg. Till exempel kan du få tillgång till färre förklädnader, eller så kommer det finnas fler övervakningskameror än vanligt.

 

Contracts

Välj ett mål, välj hur det ska elimineras och skrid sedan till verket. När du har klarat kontraktet kan du utmana dina vänner och tävla om att få bäst poäng.


HITMAN 3© 2020 IO Interactive A/S. IO Interactive, IOI logo, HITMAN, HITMAN-logotypen och WORLD OF ASSASSINATION är varumärken eller registrerade varumärken som ägs av eller är exklusivt licensierade till IO Interactive A/S. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare. Med ensamrätt.

Kort

HITMAN 3© 2020 IO Interactive A/S. Med ensamrätt.

Expansionspaket:
Nej
Genre:
Action
Äventyr
Format:
Xbox Series X
EAN:
5021290089907

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.