Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Lego The Incredibles

(2)
Skriv en recension

Playstation 4

-28%
144 kr
Rekommenderat pris: 199 kr
Frakt från 29 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    från 1 arbetsdag
    Frakt från 29 kr
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • Äventyr
  • Playstation 4

Spelöversikt –
LEGO The Incredibles är ett skojigt äventyr utan like som låter dig ta kontrollen över dina favoritsuperhjältar från The Incredibles. Bekämpa brott med familjen Parr och återupplev de oförglömliga scenerna från The Incredibles och The Incredibles 2 i LEGO-format.

En familj som hjälps åt är en familj som lyckas – Hjälps åt och kombinera familjen Parrs ikoniska förmågor och unika krafter för att bygga otroliga LEGO-strukturer. Mr. Incredibles otroliga superstyrka, Elastigirls flexibla förvandlingar och resten av gängets häpnadsväckande förmågor gör det roligare än någonsin att samarbeta.
Bekämpa brott, ett distrikt åt gången – För att rensa upp i staden måste du klara av actionspäckade sidouppdrag och besegra ikoniska superskurkar som styr stadens distrikt i en spännande öppen värld, med platser som Municiberg och New Urbem, där du har fria tyglar.
Spelfigursanpassning med en tvist – Ändra din spelfigurs utseende och förmågor med en anpassare baserad på Edna "E" Mode, den lilla men bombastiska designern av superhjältedräkter.

- Mr. Incredible - Mr. Incredible är en mycket stark och uthållig superhjälte. Till vardags går han under namnet Bob Parr.
- Elastigirl - Helen Parr kallades Elastigirl under superhjältarnas guldålder. Hon är både påhittig och smidig.
- Dashiell Parr - Dashiell Robert "Dash" Parr är Bob och Helen Parrs 10 år gamla son. Han kan röra sig väldigt snabbt.
- Violet Parr - Violet Parr är dotter till Bob och Helen Parr. Hon har förmågan att skapa kraftfält och kan göra sig osynlig.
- Jack Jack Parr - Jack-Jack är det yngsta barnet i familjen Parr. Hans främsta förmåga är att kunna byta utseende, men han har många andra krafter också.
- Frozone - Lucius Best, även känd som Frozone, är Mr. Incredibles bästa vän. Han kan skapa is och frysa ytor med händerna. Håll musmarkören över en spelfigur för att läsa mer.

Expansionspaket:
Nej
Genre:
Äventyr
Format:
Playstation 4
EAN:
5051895411247

4.5

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.