Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

The Inpatient VR

Till kassan

Se även

The Inpatient VR

(0)
Skriv en recension

Playstation 4

Black Friday

The Inpatient VR
The Inpatient VR
229 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    5-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON

Ingår i kampanjen:

Black Friday
  • Skräck, Playstation VR
  • Playstation 4

Beslut på liv och död

Öppna ögonen ... och förbered dig på att förfäras av oförglömlig psykologisk terror. Detta spel utspelar sig 60 år innan de skakande händelserna i det uppskattade PS4-spelet Until Dawn och du vaknar upp på ett vårdhem utan några minnen i behåll. Det är upp till dig att upptäcka varför du är instängd i Blackwood Pines-sanatoriet – och att upptäcka en isande konspiration som ruvar i skuggorna.

Känn varje nervkittlande ögonblick i benmärgen tack vare PS VR som sätter dig i skräckens hjärta med en helkroppsmodell som låter dig se dina ben, armar och händer på skärmen. De innovativa röstkontrollerna gör att karaktären säger vad du vill.

Fatta viktiga beslut i en berättelse som grenar ut sig som resultat av det du gör och leder till olika slut medan du försöker reda ut vem du är och varför du är här. Men det här är en värld där du knappt kan lita på dina egna minnen. Hur ska du kunna lita på någon annan?

Expansionspaket:
Nej
Genre:
Skräck
Playstation VR
Format:
Playstation 4
EAN:
711719967767

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.