Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Watch Dogs 2

Till kassan

Se även

Watch Dogs 2

(2)
Skriv en recension

Xbox One

-33%
133 kr
Rekommenderat pris: 199 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    5-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON
  • Action, Äventyr
  • Xbox One

Förbeställningsbonus

Extrauppdraget Zodiac Killer: Ett extra uppdrag som Marcus.

Ett oönskat spöke från San Franciscos förflutna har återkommit efter femtio år. En mördare arrangerar sina offers kroppar över hela Oakland som den ökända Zodiac-mördaren på sextiotalet, och han hånar polisen och media med kodade meddelanden. Dekryptera meddelandena och jaga imitatören, klara uppdragen och få en extra bonus: fängelseutstyrsel.Att hacka är ditt vapen i den gigantiska och dynamiska öppna världen i Watch Dogs 2.

2016 implementerades ctOS 2.0, ett avancerat operativsystem inriktat på infrastruktur och stadsnätverk, på flera håll i USA för att skapa säkrare och mer effektiva storstäder.

Spela som den supersmarta unga hackaren Marcus Holloway från teknikrevolutionens födelseplats, San Fransisco Bay Area. Samarbeta med DedSec, en ökänd grupp hackare, och avslöja hotet som döljer sig bakom ctOS 2.0. Korrupta organisationer använder nämligen systemet storskaligt för att bevaka och manipulera medborgarna.

Du är en mästerlig hackare och du har DedSec på din sida. Inled Hack of the Century, ta ner ctOS 2.0 och ta friheten tillbaka till dess rättmätiga ägare: folket.

VÄLKOMMEN TILL SAN FRANCISCO BAY AREA
Utforska en gigantisk och dynamisk öppen värld med en otrolig mängd spelmöjligheter. Hacka dig fram i trafiken under farliga biljakter på San Fransiscos slingrande gator, ta dig fram över hustaken i Oaklands färgglada och livfulla kvarter och infiltrera de moderna kontoren som tillhör företagen i Silicon Valley. Det finns många hemligheter att avslöja på teknikrevolutionens födelseplats.

 

ATT HACKA ÄR DITT VAPEN
Hacka dig in i stadens infrastruktur, alla uppkopplade apparater och allas personliga databaser. Ta kontroll över drönare, bilar, lyftkranar, säkerhetsrobotar och mycket mer. Hacka både dina fiender och allmänheten i närheten och manipulera dem på olika sätt för att utlösa svårförutsedda händelseförlopp. Varenda person, deras fordon, alla uppkopplade enheter de äger – allt kan hackas.

 

DU HAR CTRL
Hacka i det fördolda för att slutföra uppdrag utan att behöva döda en enda fiende eller både hacka och använd vapen om du föredrar ett hetsigare tillvägagångssätt. Utveckla rätt färdigheter så att de passar ditt spelsätt och uppgradera dina hackerverktyg – fjärrstyrda bilar, drönare, 3D-utskrivna vapen och mycket mer.

 

SPELA SNABBT OCH ENKELT MED VÄNNER

Håll dig uppkopplad till dina vänner med en snabb och lättanvänd flerspelarfunktion där ni både kan samarbeta och spela mot varandra, allt i en delad öppen värld.

Expansionspaket:
Nej
Genre:
Action
Äventyr
Format:
Xbox One
EAN:
3307215973622

5.0

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.